Beskrivning

2 äldre fotoramar säljes.

Den större är i svart och guld nyans och ifrån Nyköpings Guldlistfabrik (1930-1978) med modellnummer 320/88 skulle jag tyda det som. Yttermått: 21,5x27,5 cm, innermått för foto är 16x22 cm. Har några färgskav på ramens framsida men inget som sticker ut speciellt mycket men däremot mer skav och nagg på ramens sidor. Baksidan också i lite sämre skick samt har metallhakar/klamrar som håller bakstycket på plats

Den mindre har svart och guld/brons färgad ram och med yttermåtten 17,5x22,5 cm samt innermått 14x19,cm. Något litet skav på framsidan samt ramens sidor men generellt i bra bruksskick. Bakstycket sitter fast med två metallskruvar på ramens nedre kortsida som skruvas när man vill byta bild.

Vikt för båda är ca 820 gram så blir tyvärr frakt 2 kg med skyddsmaterial och bra packning så inget skadas.

Studera bilder samt zooma in för egen bedömning av skick. Även bilder från respektive rams olika sidor så att egen bedömning kan göras.

Sampackar om möjligt och vid intresse så se gärna mina andra auktioner. Flexibel med fraktalternativ så finns det ni föredrar inte med som ett av två valbara alternativ, så bara hör av er innan betalning så kan vi säkert ordna det. Avhämtning är alltid ett möjligt alternativ men i sånt fall tacksam om hämtning då sker inom en vecka efter avslutad auktion.

Objektnr 646 888 904

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 19 okt 17:21

2 äldre fotoramar, Ramar, Retro, Vintage, varav 1 från Nyköpings Guldlistfabrik

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

RobBer75

Sundbyberg, Sverige

5.0

RobBer75

Verifierad

Toppsäljare

297 omdömen

Läs omdömen