Beskrivning

Lyft din dukning till en ny nivå med detta vackra set av 12 eleganta knivar från anrika Nysilverfabriken Aurora, Göteborg. Dessa knivar, med sitt välbevarade rostfria blad och sina klassiska handtag i nysilver, förkroppsligar tidlös stil och överlägsen kvalitet. Varje kniv är stämplad med "Nysilverfabriken Aurora" och "Rostfri", vilket vittnar om deras hantverk och hållbarhet.

Knivarnas tidlösa design och skandinaviska enkelhet gör dem till ett mångsidigt tillskott i varje hem, oavsett om du vill skapa en klassisk eller modern dukning. Deras välbalanserade form och skinande finish ger en sofistikerad känsla som dina gäster kommer att uppskatta.

Mått: Varje kniv är 24 cm lång
Material: Handtag i nysilver och blad i rostfritt stål
Stämpel: Nysilverfabriken Aurora, Göteborg

Varför detta set är ett måste: Detta bestickset är ett utmärkt val för den som värderar både estetik och funktionalitet. Perfekt för samlare av svenskt nysilver eller för den som vill komplettera sitt middagsbord med högkvalitativa, antika bestick.

Om tillverkaren: Nysilverfabriken Aurora i Göteborg har sedan 1800-talet varit synonymt med hantverkskvalitet och vacker design. Varje föremål tillverkas med noggrannhet, och detta bestickset är inget undantag.

Missa inte chansen att förvärva detta unika set - perfekt för både samlare och de som vill imponera vid nästa middagsbjudning.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 648 370 621

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Antikt Bestickset - 14 Knivar från Nysilverfabriken Aurora, Göteborg

400 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

707 omdömen

Läs omdömen