Beskrivning

En hyfsat begåvad uppskattning säger väl att det är bilder från senare hälften av 1800-talet av ett antal i boken namngivna och beskrivna fotografer. Den relativ ringa mängd text som finns är likalydande engelska/tyska/franska. Inte ens med förstoringsglas och illvilja tycker jag man kan se något ”fult” på bilderna men jag har ändå enligt Traderas regler maskat en del partier på dem, för säkerhets skull. För mig är det i stället en bortemot 150-200 år gammal variant av de pin-upbilder som det strösslades med på väggalmanackor för dryga 50 år sedan även i Sverige. Så jag ser bilderna som tidstypiska även ur inredningsynpunkt……

Formatet är 24 x 30 cm. Sidantalet är 200 och pärmsidorna är en kraftig kartong. Bokens vikt är cirka 1200 gram. Pärmryggen är inte ”tillskrynklad” och jag vill se boken som ”obegagnad” om man inte exakt söker mint condition!

På något märkligt sätt ger modeller och deras omgivning snarare ett småmysigt intryck än att vara hårdkokt erotiska som behöver maskas för att inte störa någon.

Åtminstone för mig…….

Fraktkostnaden som betalas av köparen är min egensjälvkostnad och gäller inom Sverige.

Objektnr 645 841 499

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 6 okt 20:51

TASCHENs förlag : Early Erotic Photography (Serge Nazarieff)

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Slutar om

Olars1

STAFFANSTORP, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

427 omdömen

Läs omdömen