Beskrivning

"Ernst Billgren" av Carl Johan de Geer. Bonniers förlag, 2000. Förlagsband med skyddsomslag, 4:o, 168 sid. Rikt illustrerad. ISBN 9100572497.

Det är emot Ernst Billgrens natur att förlora i någonting, vad det än kan vara.? Det hävdar i varje fall Carl Johan De Geer, nära vän och kollega. Som lyssnat av och argumenterat med mannen ifråga under lång tid. Billgrens verksamhetslust och egensinniga vilja verkar inte ha några gränser. En oförfärad hantverkare i kast med en uppsjö av oförlösta material. Senast sågs han i Murano utanför Venedig ? skapande oväntade fågelhändelser i färgstarkt glas. En man med omvittnad god fysik och stor energi. Billgren startar inom kort en ny kulturtidskarift, Konstkatalogen. Hans målningar och objekt ? som väller fram i denna genomillustrerade bok (ca 150 färgbilder) ? kommer också att fylla Liljevalchs konsthall med start i början av oktober, en utställning som pågår in i år 2001. Ingenting tycks vara honom främmande. Han är en av Sveriges mest framgångsrika konstnärer idag. Carl Johan De Geer ger oss i sitt högst personliga porträtt en ingång till vad som rör sig inom och utom denne samtidigt publike och undflyende allkonstnär som bär namnet Ernst Billgren. Högst samtida, högst gammeldags, högeligen verksam. Se upp.

OBSERVERA!

Vi samfraktar gärna vid flera köp- se våra övriga annonser och lägg gärna till oss som favorit! Försändelser som skickas med Schenker avgår på torsdagar. Kan om så önskas även avhämtas fraktfritt i centrala Lund. Se alla våra annonser: http://www.tradera.com/butik/BroderGrå

Villkor för köpet:

-14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal (mejl oss tillhanda inom 14 dagar från mottagandet av varan)

- köparen står för frakten och refundering sker först när varan kommit i retur i samma skick som vid avsändandet

- frakt av ömtåliga objekt (ex litografi med glas) medför alltid en risk för ex krossat glas- vi packar med omsorg men kan inte ta ansvar för speditörens hantering. Observera att vårt ansvar som säljare upphör vid inlämnandet till speditör- reklamation av skadad försändelse sker hos speditören.

- vi skickar försändelsen till den adress du uppgivit till tradera. Kontrollera gärna att den är uppdaterad.

- varan är begagnad - bruksslitage kan förekomma.

- genom köp accepterar köparen samtliga ovanstående punkter

Objektnr 635 026 038

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

"Ernst Billgren" av Carl Johan de Geer

Pris

219 kr

BroderGrå

Skurup, Sverige

5.0

BroderGrå

Företag

Toppsäljare

4 412 omdömen

Läs omdömen