Beskrivning

ny oläst
Har du någonsin undrat över, varför det är så, att en del män inte har några som helst problem med att träffa kvinnor, medan andra finner det väldigt svårt? Det finns ena väldigt enkel förklaring till detta. Du förstår - det behövs lite självförtroende.
Ta en man som är populär hos kvinnor . . . Och du upptäcker att han har en väldigt stor självsäkerhet och ett enormt självförtroende. Den här typen av man har en ”positiv personlig utstrålning”.
Kvinnor känner detta, och de är starkt attraherade av en man som är säker på sig själv (oavsett hans utseende, inkomst eller yrke.)
Kvinnor känner också när en man inte har mycket självförtroende. Den här typen har alltså en ”negativ personlig utstrålning”. Och den här bristen på självförtroende är precis vad kvinnor ICKE tänder på.
En del män har självförtroendets alla fördelar helt naturligt, och använder det så fort dom kommer i kontakt med kvinnor. De kopplar på det varje gång de träffar en kvinna. De har lärt att förlita sig på det, och det är sällan det inte fungerar.
Men å andra sidan: En del män äger inte denna dyra gåva, positiva utstrålning, och behöver därför finn en väg att förändra sin negativa utstrålning till en positiv natur.
Genom S/A Hypnotism kommer du att utveckla ditt självförtroende till att ta kontakt med vilken kvinna som helst, och med ett positivt resultat. Efter att du anammat denna nya inre säkerhet, kommer du finna det väldigt lätt att träffa kvinnor.
Och . . . Du kommer att få det lätt att övernatta med din nya bekantskap.

Objektnr 644 454 997

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Det bästa sättet att erövra kvinnor:

Pris

299 kr

isakss

Ersmark, Sverige

4.9

isakss

Verifierad

Toppsäljare

1 428 omdömen

Läs omdömen