Beskrivning

BOK, Mycket BRA skick
224 sidor

Tatuering - handbok i kroppskonst är en bok med allt man kan vilja veta om tatueringar. En utmärkt referens. Bläddrarens dröm. Här finns massor av bilder, mängder av idéer och beskrivningar. För historieälskaren finns här dessutom massor av bakgrundsmaterial och fakta som inte många känner till. Här finns bokstavligen hundratals rubriker. Varje välsorterad tatuerare borde ha ett exemplar av denna behändiga manual, om inte annat så för att låna ut den till alla som ställer någon av de eviga frågor som brukar komma precis när man ska tatuera en kund.

Tatuering är en uråldrig konst som ständigt utvecklas.
Tatueringar kan smycka kroppen och ge uttryck för livets olika skeden. De bärs som symboler för hängivenhet, för att värna själen mot onda andar eller för att påminna om speciella händelser i livet.

Tatuering är en obegränsat kreativ konstform som kräver både teknisk skicklighet och artistisk uttrycksfullhet. Den här boken är en grundläggande uppslagsbok över kroppskonsten. Som handbok kan den hjälpa tatueringskonstnären att bevara ett säkert grepp om den lyckade tatueringens principer och teknik. Samtidigt presenterar boken ett brett urval av motiv och symboler, hämtade både ur historien och från vår egen tid. Funderar du på att skaffa en tatuering, kan bokens illustrationer och symbolförklaringar både informera och inspirera.

Mått: 220 x 155 mm, ryggbredd 30 mm
Vikt: 610 g
Tukan Förlag

ISBN: 91-1-893192-8

Skickas spårbart med PostNord

Objektnr 645 297 545

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 24 sep 21:38

TATUERING, HANDBOK I KROPPSKONST ~ Vince Hemingson ~ Tattoo

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Slutar om

VintageMore

Dalstorp, Sverige

5.0

VintageMore

Verifierad

Toppsäljare

1 137 omdömen

Läs omdömen