Beskrivning

Säljer 8 böcker tillsammans i ett bokpaket.

1. Chagak - Istidssagan i tre delar av Sue Harrison. En spännande bok om en ung flicka som lever i en tid då jorden var täckt av is. Boken har inga vikta sidor eller något kladdat i boken.
Denna bok väger ca 1,2kg.

2. Biggles i Norge av William Earl Johns. Boken utspelar sig under andra världskriget, närmare bestämt den 9 april 1940 när Tyskland invaderar Norge. Boken är på svenska och i väldigt fint skick. Känns nästan som helt ny. Medföljer även ett original SRO kort från bokhandeln.

3. Drakens Ögon av Stephen King. Boken är en roman från 1987 och är en fantasyroman med den klassiska kampen mellan gott och ont.

4. Storpocket bok av L.J. Smith som heter Night World - Att lura döden. Av författaren till Vampire Diaries. Boken är på svenska.

5. En bok baserad på Chris Carters TV-serie Millenium som heter Fransmannens Dom. Chris Carter är skaparen av Arkiv X. Boken är på svenska.

6. Supergullig bok av Rosie Banks som heter Julballerinan. Det är en fristående tionde bok i serien Secret Kingdom - Hemliga Kungariket. I boken står ett namn på tredje sidan vid ”Denna Bok Tillhör” annars inget kladdat i boken. Inte heller några vikta sidor. Boken är på svenska.

7. Spännande bok av Agatha Christie - Mord på Ljusa Dagen. Boken är sliten i pappersomslaget som insveper boken. Enstaka hörn i boken som är vikta samt skrivet i blyerts i början och slutet av boken. Boken är på svenska.

8. Inbunden bok som heter Rena karusellen, Lotta!. Boken är skriven av Merri Vik. Nummer på Lotta boken är 1519. Första sidan i boken där det står ”Denna bok tillhör” har skrivits ett namn samt mindre ritat på de ifyllningsbara bilder i början (se bild). Inget kladdat i texter och inga vikta sidor eller kanter.

Paketet väger ca 3,5kg. Samfraktar gärna.

Objektnr 645 354 739

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 5 okt 16:22

Bokpaket med 8 böcker - bla Chagak - Istidssagan, Biggles i Norge & Drakens ögon

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

KeylasWorld

Helsingborg, Sverige

5.0

KeylasWorld

Verifierad

Toppsäljare

422 omdömen

Läs omdömen