Beskrivning

Sagan om Babar den lilla elefanten av Jean de Brunhoff får vi följa med Babar på hans otroliga resa från den vilda djungeln till den stora staden. När hans mamma tragiskt går bort, ger sig Babar ut på äventyr och möter människor, lär sig deras seder och återvänder som en klok och rättvis ledare för elefanterna. Denna klassiska och tidlösa berättelse om mod, vänskap och att hitta sin väg i livet har fängslat generationer av läsare. En underbar bok fylld med värme och vackra illustrationer som är perfekt för både små och stora barn!

Se bild/bilder för att bedöma skick. Bok i gott skick. Önskas det fler bilder eller kompletterande information, skicka ett meddelande med din förfrågan, så svarar jag så fort jag har möjlighet.

Samfrakten gör det ännu enklare att sprida läsglädje vidare! Här hittar du secondhand barn- och ungdomsböcker som har blivit älskade en gång och nu väntar på att hitta nya små bokslukare att inspirera. Varje bok bär med sig sin egen historia, och kanske blir just din nästa favoritbok en del av ditt hem!

Upptäck allt från tidlösa klassiker till moderna pärlor, och passa samtidigt på att kika på mitt övriga utbud för fler fynd att älska och samfrakta. Låt böckerna leva vidare och skapa nya äventyr!

Passa på att lägga bud nu och fynda innan auktionen tar slut! Skulle boken inte bli såld under auktionen, får du ytterligare en chans – då finns den tillgänglig för direktköp under en månad via "Köp nu" på Tradera. Efter denna period kommer boken att gå vidare till nästa försäljningskanal, så ta chansen innan den försvinner!

Betalning sker inom 3 dagar.
Försändelsen skickas inom 1-3 dagar.
Erbjuder samfrakt om köp görs samma dag, frakten korrigeras innan betalningen genomförs.

Objektnr 646 019 844

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 4 okt 19:49

Sagan om Babar – Den lilla elefanten

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

kaakan

Näsum, Sverige

4.9

Verifierad

79 omdömen

Läs omdömen