Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Scinari Enlighteners är bland de framstående striderna i Lumineth-samhället. Dessa Scinari är kända över hela världen för sin djupa kunskap och eftertänksamma övervägande, och de är experter på att frammana bländande ljus, brännande strålar och fördriva avvärjningar, och särskilt skickliga på att vända tillbaka den skada som åsamkas dem mot sina fiender.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Scinari Enlightener, en skicklig mästare av mystisk visdom. Den här magikern poserar svävande över marken, klädnader böljande bakom dem, med den brinnande runan av Enthlai hållen i ena handen. De använder en lång, elegant halvmånestav som kan bränna fiender med ljusbultar och har ett Enlightener-blad fastspänt på ryggen, redo att ge en uppsjö av expertslag i strid. Satsen innehåller ett urval av två huvuden - ett med hjälm med ett imponerande vapen, och ett bar huvud med långt flätat hår och ett delikat diadem.

Detta kit består av åtta plastkomponenter och levereras med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 574404520

Visningar 548

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Scinari Enlightener Lumineth Realm-lords Warhammer Age of Sigmar

Pris

219 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 013 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?