Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bågskyttemästare, Auralan Sentinels använder komplexa alvenbågar som antingen kan avfyra rakt och sant eller loftpilar högt upp i luften för att kröka sig ner mot avlägsna fiender. När deras High Sentinel kanaliserar kraft till deras pilspetsar är de desto mer dödliga.

Auralan Sentinels är en suverän avståndsenhet i din Lumineth Realm-herrearmé, som kan bombardera fiender på långa avstånd med pilhaglar. Förbättrade med magisk kraft kommer de att göra kort med till och med tungt bepansrade fiender. Samtidigt uppstår enhetens Scryhawk Lantern som ingen kan gömma sig för deras fusillades.

Detta kit bygger 10 Auralan Sentinels, i en mängd olika utbytbara och anpassningsbara design. Tack vare ett urval av pilbågar, kogger och mer kommer du att kunna se till att även den mest massiva raden av bågskyttar ser distinkt ut. Detta kit innehåller också alternativen att bygga en Auralan Sentinel som en High Sentinel med en Scryhawk Lantern.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 533079953

Visningar 843

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Auralan Sentinels Lumineth Realm-Lords Warhammer Age of Sigmar Vanari

Pris

369 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 976 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?