Beskrivning

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott med betydligt större andel omega-3 än de flesta andra fiskoljor som finns på marknaden. Varje kapsel innehåller hela 70% högkoncentrerad omega-3, rik på de viktiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA. Den höga koncentrationen innebär att du får i dig den rekommenderade dagsdosen med endast en kapsel om dagen. Kanske är det därför Pharbio Omega-3 Forte är en av Sveriges mest sålda omega-3?

Omega-3 fettsyror är en av kroppens viktigaste byggstenar. Fettsyrorna är väsentliga för flera olika organ i kroppen, bland annat hjärtat. Omega-3 kan dock inte tillverkas i kroppen utan måste tillföras via kosten, framförallt via fet fisk eller som kosttillskott. Omega-3 är fleromättade fettsyror som används både som energi och byggsten i kroppen. Samtliga kroppsorgan kräver en kontinuerlig försörjning av omega-3 för att kunna utvecklas optimalt. Hjärnan består exempelvis av 20% omega-3 fettsyror.

Fisken som används i Pharbio Omega-3 Forte fångas i världens renaste hav utanför Sydamerikas kuster, och inte längre utanför Västsahara. De reningsprocesser som används vid framställningen garanterar en produkt fri från miljögifter och tungmetaller. Den höga koncentrationen av nyttiga omega-3 fettsyror innebär att Pharbio Omega-3 Forte innehåller en mycket låg halt av mättade fetter (ca 6%).

Varje kapsel innehåller: 1000 mg högkoncentrerad fiskolja i naturlig triglyceridform där 70% är omega-3.

Pharbio Omega-3 Forte är godkänt som kosttillskott och tillverkas enligt farmaceutisk standard. Dosering: Vuxna 1-2 kapslar/dag. Barn från 12 år 1 kapsel/dag.

Genombrottet för omega-3 fettsyrornas effekt på hjärta och kärl var de studier som genomfördes under 1970-talet. De visade att befolkningen på Grönland hade signifikant lägre dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar än andra, vilket kunde kopplas till deras stora intag av fisk.

Mängd: 2 x 120 st = 240 st kapslar.
Bäst-före-datum på bägge burkarna: 01/2026

Helt nya & oöppnade. (Ord.pris: 254 + 254 kr = 508 kr)

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.

Objektnr 648 288 297

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

2 st Pharbio Omega-3 Forte.

Slutar 16 nov 10:33

199 kr

ManhattanExpress

VARBERG, Sverige

5.0

ManhattanExpress

Verifierad

Toppsäljare

3 436 omdömen

Läs omdömen