Beskrivning

Priorin är ett kosttillskott som innehåller flera olika essentiella naturliga ingredienser (mineraler och vitaminer) som bidrar till att bevara ditt normala hår. För många kvinnor hänger identitet och hår nära samman. Ett friskt och kraftigt hår är inte bara ett tecken på hälsa och vitalitet, utan har också stor betydelse för självkänslan och självförtroendet hos många kvinnor. Många märker att håret periodvis blir tunnare och mera glanslöst . Det beror på en förändring i hårets livscykel. Det som oftast sker är att en för stor del av håret går in i en s.k. vilofas – en telogen fas, då hårroten går i dvala. De hårrötter som under normala omständigheter ska vara i tillväxtfasen befinner sig nu i vilofasen. Normalt befinner sig cirka 85% av hårstråna i tillväxtfasen. Om mindre än 80% av hårstråna befinner sig i denna fas blir konsekvensen håravfall/uttunnat hår.

Om man drabbas av håravfall eller upplever att håret blivit tunnare och mera glanslöst, är det viktigt att komma ihåg att det kan finnas många orsaker till att man tappar håret. Lyckligtvis handlar det i de flesta fall om ett kortvarigt och tillfälligt håravfall. Kroppen, och därmed också håret, kan behöva extra näring av många orsaker och under olika perioder i en kvinnas liv. Det kan bland annat handla om: Längre eller oavbrutna stressiga perioder. Långvarig ensidig kost. Hormonella förändringar (vid graviditet/amning och under klimakteriet). Eller vid årstidsskiftningar.

Priorins unika sammansättning består av biotin, aminosyran L-cystin, hirsextrakt och B-vitaminet pantotensyra. Ämnena bidrar på olika sätt till att främja en sund hårtillväxt. Biotin kallas också vitamin H eller hud-vitamin eftersom den är viktig för att bevara håret och huden normal. Spelar en nyckelroll i kroppens omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Cystin är en svavelinnehållande aminosyra som är en viktig byggsten i proteinet keratin. Detta protein är en huvudsaklig komponent ibland annat hår och naglar. Hirsextraktet kommer från ett av världens äldsta sädesslag och innehåller milliacin och olika fettsyror som oljesyra och linolsyra. Pantotensyra är ett essentiellt B-vitamin som spelar en viktig roll i ämnesomsättningen i vävnader där celldelning pågår.

På grund av hårets långsamma tillväxt, bör Priorin användas i minst 3 månader för att uppnå bästa resultat. Priorin kan med fördel användas under en längre period.

Den rekommenderade doseringen är 2 kapslar per dag under de 3 första månaderna. Kapslarna kan tas tillsammans eller var och en för sig. Därefter går det bra att ta 1 kapsel per dag. Koncentrationen av näringsämnen är högre i varje kapsel än tidigare, vilket innebär att doseringen förenklats från 3 till 2 kapslar dagligen.

Priorin är en lätt och diskret produkt att använda. Priorin tillför näringsämnen och mineraler direkt till hårroten - inifrån. Priorin bidrar till att bevarar din normala hårväxt och har dokumenterad effekt.

Oöppnad & obruten plombering. (Ord.pris: 399 kr)

Bäst-före-datum: 03/2026. Mängd: 60 st kapslar.

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.

Objektnr 646 891 431

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 4 nov 10:45

Priorin – 60 st kapslar.

Pris

199 kr

ManhattanExpress

VARBERG, Sverige

5.0

ManhattanExpress

Verifierad

Toppsäljare

3 434 omdömen

Läs omdömen