Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: NY, inte öppnat!

Butikspris: 570 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

Använd för ansikte
Strömkälla Elkabel
Artikelvikt 162 gram
Märke OSUYA
Färg Vit
Specialfunktion Värme
Specifika användningsområden för produkten Celluliter, Eye
Produktmått 22L x 3W x 8H centimeter
Produktfördelar Trötthetslindring
Trådlös? Ja

Den uppvärmda ögonmassagern för att skydda mot trötthet i ögonen. Vår ögonmassager för ögon lindrar stress, mörka ringar, blodcirkulation, andra åkommor genom olika vibrationslägen. Den inbyggda uppvärmda massagen håller sig bekvämt vid en maximal temperatur på 42?. Använd inte vår produkt vid: okulär svaghet, bindvävsinfektion, keratitinfektion, orbital cellulit, endoftalmit, ögonkirurgi, annan smärta.
Återställande sömn och minskad ögonkompression. Tack vare vår produkt är termisk massage med varmluftstryck en anti-svullnad under ögonen, minskar rynkor och torrhet. Lindrar besvär, efter intensiva och långa koncentrationer på olika stöd som t.ex. Genom rutinmässig användning med hjälp av 15-minuters massage hjälper denna välbefinnande terapi och förbättrar effektivt avslappningen av den elastiska ögonkonturen och återhämtningen av kvalitetshud.
Vår enhet har designats för att göra ditt liv enklare både för dess optiska massageegenskaper och för dess enkla transport. Den är vikbar med en öppning på upp till 180°. Ett justerbart elastiskt band passar alla huvudstorlekar. Ett uppladdningsbart batteri för sladdlös användning. En pekskärm för att välja bekväma massagelägen. Detta kondenserade, lätta och diskreta tekniksystem är portabelt vart du än vill ta det.
BLUETOOTH-anslutning. Designen av vår ögonmassagerprodukt för våra kunder som är anslutna eller vill bli anslutna, innehåller högtalare av hög kvalitet. Med den här funktionen kommer din anslutna enhet som din smartphone att strömma din musik till dig medan du slappnar av bekvämt. Kombinationen av massage och högteknologisk ljudfunktion ger den bästa lugnande komforten och en oöverträffad välbefinnandeeffekt. Smärtan minskar och de omgivande musklerna slappnar av.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.

När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 644 312 272

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 25 sep 22:29

FYND! Heat Eye Massager för att lindra ögontrötthet USB Uppladdningsbar, NY!

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

226 omdömen

Läs omdömen