Beskrivning

Värmeljus av bivax av hög kvalitet och i naturlig honungsgul färg. Eftersom bivax är en naturprodukt kan färgnyansen variera. Just den här lådan har stått några månader, så ljusen är lätt "frostade". Vill du ha ljusen klargula går de lätt att polera upp med ett hushållspapper eller tygtrasa. Den ljuvliga varma doften av bivax sprider sig när ljuset brinner. Brinntid 4-5 timmar. Här kan vi tala om en produkt som tillverkats av solenergi!

48-pack ger dig bästa pris per st! Rekommenderas varmt om du vill slå ett slag för biologisk mångfald samtidigt som du njuter av äkta bivaxljus.

Ljusen är tillverkade av 100% bivax. De doftar ljuvligt av söt honung när du eldar dem. Honungsdoften är bivaxljusens signum och sprider sig redan när du packar upp dem. Ljus av bivax är ett miljövänligt alternativ. Mer naturligt kan det inte bli! När bin samlar in nektar och pollinerar växter bidrar deras arbete till att stärka ekosystemet.

När du köper bivaxljus stödjer du biodling och gör ekosystemet en tjänst. Dessutom bidrar du till en bättre inomhusmiljö för dig och din familj. Bivaxvärmeljusen är gjutna i liten skala. När du köper dem är du med och gynnar biodlare och biologisk mångfald. När bin pollinerar blommer jobbar de för bevarande av biologisk mångfald. Bivaxljusen är tillverkade av 100% bivax och veken av 100% bomull. När du köper ljus av bivax stödjer du biodling och våra bisamhällen. Bivax är en klimatsmart produkt som framställs utan påverkan på naturen. Bivax innehåller två grundämnen, kol och väte som bildar vattenånga vid förbränning.

Bivaxet som används till värmeljusen är täckvax som är en restprodukt från honungsproduktion. En mer naturlig och ekologisk produkt får man leta efter då bina drivs av solenergi! Värmeljusen kommer i en låda av retur-kartong. Dessa värmeljus passar i rostfria hållare såväl som våra glashållare. Tänk på att andra tillverkare kan ha andra storlekar på sina hållare. Obs! Ljushållare ingår inte vid köp av ljus 48-pack värmeljus av bivax.

Mått: Ø 3,8 cm
Vikt: ca 17 gram styck

Objektnr 643 997 034

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 8 okt 17:43

Värmeljus bivax 48-pack (refill)

Pris

650 kr

Chali

FRÖSÖN, Sverige

5.0

Verifierad

95 omdömen

Läs omdömen