Beskrivning

Estwing Special Edition

En av världens bästa yxor. Från amerikanska Estwing där även fabriken och tillverkningen ligger.

Produkt info

Storlek 34 cm

Handtag läder

Nylonslida

klinga 8,3 cm

Yxhuvud 13 cm

USA tillverkad

Märke Estwing

Estwing-yxor är högkvalitativa verktyg som tillverkas i USA, kända för sin hållbarhet och precision. Dessa yxor är populära bland hantverkare, friluftsentusiaster och professionella användare. Här är några av de viktigaste egenskaperna som gör Estwing-yxor unika:

Helgjutet stål: Estwing-yxor är tillverkade av ett enda stycke högkvalitativt verktygsstål, vilket ger dem en exceptionell styrka och hållbarhet. Denna konstruktion minimerar risken för att yxhuvudet lossnar från skaftet.

Perfekt viktbalans: Varje yxa är noggrant balanserad för att ge optimal kontroll och kraft vid varje hugg. Denna balans gör yxorna både effektiva och bekväma att använda under längre perioder.

Ergonomiskt handtag: Estwing-yxorna har ergonomiskt utformade handtag som är täckta med läder eller Estwing’s patenterade vinylmaterial, vilket ger ett bekvämt och säkert grepp. Detta bidrar till att minska trötthet i händer och armar vid intensiv användning.

Mångsidighet: Estwing tillverkar olika typer av yxor, inklusive klyvyxor, friluftsyxor och snickaryxor, vilket gör att de kan användas för en mängd olika uppgifter, från vedhuggning till snickeriarbeten.

Tillverkade i USA: Estwing-yxor tillverkas i Rockford, Illinois, och har varit en symbol för amerikansk kvalitet och hantverk sedan 1923.

Sammanfattningsvis är Estwing-yxor kända för sin slitstyrka, noggranna tillverkning och utmärkta prestanda, vilket gör dem till ett pålitligt verktyg för både professionella och hobbyanvändare.

Objektnr 645 183 185

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 19 okt 16:35

Estwing yxa jakt fritidsyxa skogsyxa

Pris

1 099 kr

Jaktgiganten

Enköping, Sverige

4.9

Jaktgiganten

Företag

Toppsäljare

3 246 omdömen

Läs omdömen