Beskrivning

Gerber Downwind Caper Green Jaktkniv: Precision och Pålitlighet i Naturens Färger

Beskrivning:

Gerber Downwind Caper Green är den perfekta jaktkniven för dig som värdesätter precision, pålitlighet och en snygg design. Utformad för att möta behoven hos jägare och friluftsentusiaster, kombinerar denna kniv överlägsen funktionalitet med ett estetiskt tilltalande utseende.

Blad:
Kniven har ett 3,5-tums blad tillverkat av 7Cr17MoV rostfritt stål, känt för sin utmärkta skärpa och hållbarhet. Bladets form är idealisk för precisionsarbete som kapning och urbening, vilket gör det lätt att hantera även de mest detaljerade uppgifterna i fältet.

Handtag:
Det ergonomiska handtaget är tillverkat av glasfiberförstärkt nylon (GFRN) och täckt med ett greppvänligt gummimaterial i en subtil grön färg. Detta säkerställer ett fast och bekvämt grepp, även i våta eller hala förhållanden. Handtagets textur och form är utformade för att minska trötthet och öka kontrollen, vilket gör det möjligt att arbeta längre med större precision.

Design och Funktion:
Gerber Downwind Caper Green har en minimalistisk design som är både praktisk och stilren. Den gröna färgen smälter väl in i naturliga omgivningar, vilket gör den idealisk för jakt och friluftsliv. En fingerstopp på bladet förbättrar säkerheten genom att förhindra att handen glider framåt under användning.

Hölster:
Kniven levereras med ett robust hölster tillverkat av ett hållbart nylonmaterial, vilket gör det enkelt att bära och skydda kniven när den inte används. Hölstret kan fästas på bältet eller ryggsäcken för snabb och enkel åtkomst.

Mångsidighet:
Denna jaktkniv är utformad för att hantera en rad olika uppgifter i fältet, från att skära och skala till att utföra detaljerade precisionsarbeten. Oavsett om du är på jakt, camping eller vandring, är Gerber Downwind Caper Green ett pålitligt verktyg som kommer att möta dina behov med lätthet.

Slutsats:
Gerber Downwind Caper Green är en högkvalitativ jaktkniv som kombinerar robust konstruktion med utmärkt funktionalitet och en attraktiv design. Perfekt för jägare och friluftsentusiaster som kräver det bästa av sina verktyg, erbjuder denna kniv en balans av precision, pålitlighet och stil som gör den till ett oumbärligt tillbehör i ditt kit.

Produkt data

Storlek 18,5 cm

Fabrikat Gerber

Full tang

Hål för fångst lina

Canvas slida

G-10 handtag

Vasst knivblad i rostfritt stål

Objektnr 639 602 075

Visningar 232

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Gerber jaktkniv kniv jakt

Avslutad 25 aug 20:31

250 kr

Annonsen är avslutad. Såld med prisförslag.

 

Jaktgiganten

Enköping, Sverige

4.9

Jaktgiganten

Företag

Toppsäljare

3 269 omdömen