Beskrivning

Säljer en Commodore Model A500. Serienummer: 312395. Tillverkad i Västtyskland. Inklusive original strömförsörjningsenhet med nätkabel, original datormus, original RF-omvandlare (kopplas till TV:n med vanlig antennsladd). Ytligt rengjord med gott resultat.

Är funktionstestad endast så långt att den har ström och startar, man kan sen få upp en klar färgbild på TV:n, diskläsaren snurrar och datorn låter och jobbar, samt att både lamporna "Power" och "Drive" lyser. Det går bra att sticka in en vanlig diskett. Dock har jag inte kunnat testa den med rätt diskett så att datorn kör igång på riktigt, saknar Amiga Work Bench v 1.2 som verkar vara startprogrammet. Jag har därför inte kunnat testa datorn ordentligt, inget går att göra utan startprogrammet. Observera att jag därmed INTE kan garantera att allt i datorn fungerar, har inte heller kunnat testa tangentbordet eller musen.

Datorn och tillbehören är lite gulnade i plasten, den har lite smuts, samt små repor, skavmärken, färgmärken. Se bilder för skicket, fler bilder kan skickas vid intresse.

Shipping fees for international buyers may vary.

Objektnr 646 256 742

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 13 okt 21:55

Commodore Amiga 500 med originaltillbehör

Ledande bud

|

817 kr

Slutar om

KLF84

Malmö, Sverige

Verifierad

18 omdömen

Läs omdömen