Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: ny

Butikspris: 780 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

• Stor ryggsäcksstorlek: 48x35x21 cm, 40 l. Den stora ryggsäcken har fem stora fack, två sidfickor och ett vadderat laptopfack som rymmer 17,3 tum. Ett rymligt huvudfack med gott om fickor, pennfickor och förvaringsfack på framsidan håller dina tillhörigheter organiserade och lätta att hitta.
• Slitstarkt och bekvämt material. Denna klassiska skolryggsäck är gjord av vattentätt och slitstarkt Oxford-tyg och har en rivtålig insida. Vadderade axelband är designade för att avlasta trycket. Den enkla och bekväma ryggdesignen ger utmärkt ryggstöd, reseryggsäcken gör ditt arbete, studier och resor enklare, och den är också väldigt bekväm att gå överallt.
• Praktisk USB-design. Med en extern USB-laddningsport och inbyggd laddkabel har skolryggsäcken en speciell ficka där du kan placera en mobil powerbank (obs: den mobila powerbanken ingår ej), som erbjuds i reseryggsäcken. du har ett bekvämare laddningsalternativ för att använda din mobiltelefon när du går eller reser. Vart du än går kommer en stor reseryggsäck att göra din resa bekvämare.
• Stöldskyddsväska på bagagebältet. Denna ryggsäck har en inbyggd bagagerem som enkelt kan föras genom handtaget på ditt bagage/resväska för att minska trycket på din rygg och axel under användning. Den dolda stöldskyddsfickan på baksidan av ryggsäcken kommer att skydda din smartphone, plånbok, pass och andra värdesaker från förlust och tillgodose alla dina grundläggande dagliga behov i skolan, universitetet, jobbet och affärsresor.
• Idealisk present. Denna bärbara ryggsäck är den perfekta följeslagaren för resor, affärer, daglig användning och utomhusaktiviteter. Dessutom en idealisk ryggsäck för pojkar, flickor och tonåringar. Praktiska presenter till tonåringar, pojkar, flickor, vänner, mammor, pappor, till henne eller till honom.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.
När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 644 970 968

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 25 sep 22:29

FYND! Kuosdaz vattentät bärbar ryggsäck, upp till 17,3"

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

209 omdömen

Läs omdömen