Beskrivning

Helt ny, oanvänd ryggsäck från The Ridge i färgen matte olive.

The Ridge Commuter är en mångsidig daglig bärare designad för att skydda dina väsentligheter. Den har ett stöttåligt laptopfack och en integrerad Power Bank-hållare för bekväm laddning. Perfekt för arbete eller resor.

Om denna artikel:
Ridge Commuter är en mångsidig daglig bärare designad för att skydda dina väsentligheter. Den har ett stöttåligt laptopfack och en integrerad Power Bank-hållare för bekväm laddning. Idealisk för arbete eller resor.

EXTRA TILLBEHÖR: Denna ryggsäck har allt du behöver, en bagagerem, en vattenflaskhållare och en powerbankficka för att se till att du håller dig laddad på dina resor.

LAPTOP FACK: Ett speciellt fack för din bärbara dator som hjälper till att hålla den skyddad oavsett om du är på väg till jobbet eller på väg till öknen. Denna stöttåliga bärbara hållare hjälper till att se till att din bärbara dator alltid är redo att användas.

ANTI-STJULDESIGN: Dolt RFID-paket för att se till att alla dina värdesaker förblir skyddade. Med slitstarka dragkedjor behöver du inte oroa dig för stöld.

DIMENSIONER: Ridge Commuter är vårt koncept för en perfekt daglig bärare. Perfekt storlek 18 tum X 12 tum X 6 tum (45,7 cm X 30,5 cm X 15,2 cm) och 15 L rymmer allt du behöver.

Bild 3, 4, 5, 6 är illustrerade bilder från produktens hemsida.

Djur och rökfritt hem.

Vid frågor är det bara att skicka ett meddelande.
Mvh

Objektnr 644 695 102

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 21 sep 10:17

The Ridge Commuter Backpack/Ryggsäck - Matte Olive **NY/OANVÄNT**

Utropspris

|0 Bud

895 kr

Slutar om

V2

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

348 omdömen

Läs omdömen