Beskrivning

Oöppnade produkter värde 1040kr

Text från Caias hemsida:

PADDLE HAIR BRUSH
Limited Edition

CAIA’s Paddle Hair Brush kommer att bli ditt hårs bästa vän. Dess flexibla piggar reder skonsamt ut håret och lämnar det mjukt och slätt. Det stora borsthuvudet gör det möjligt att kamma en stor mängd hår samtidigt, för en enkel och snabb styling.
Produktvärde: 285 KR

CARE SOUFFLÉ HAIR MASK
En hårinpackning som återfuktar och mjukgör dina hårstrån. Den innehåller arganolja och aminosyror som lämnar håret mjukt och med en naturlig glans. Applicera masken på nytvättat, handdukstorkat hår. Börja med topparna och avsluta vid rötterna, låt verka i tio minuter och skölj sedan noggrant.
200 ml e 6.76 fl oz | Country of origin: Italien
Produktvärde: 265 KR

SILK ELIXIR HAIR SERUM
Uppgradera din hårvårdsrutin med vårt fuktgivande serum som hjälper till att reducera frissighet och förstärker hårets glans. Formulan är berikad med en kombination av hyaluronsyra och mjölksyra som arbetar tillsammans för att tillsätta fukt och jämna ut hårfibrerna för en silkeslen finish.
75 ml e 2.54 fl oz | Country of origin: Italien
Produktvärde: 225 KR

FRESH START DETOX SHAMPOO
Detox-shampoo är den ultimata produkten att använda regelbundet för att djuprengöra hår och hårbotten. Regelbunden användning av stylingprodukter och exponering av föroreningar leder till orenheter som vanligt schampo inte alltid är tillräckligt effektivt för. Ett detox-schampo rengör håret och hårbotten skonsamt på djupet. Använd en gång i veckan eller varannan vecka beroende på din hårrutin för en ordentlig rengöring och nystart!
250 ml e 8.45 fl oz | Country of origin: Italien
Produktvärde: 265 KR

Objektnr 648 644 662

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

CAIA hårvård 4st ,adventskalender, hårborste, hårmask, serum, detox shampoo

Slutar 25 okt 17:36

Utropspris

0 Bud

700 kr

Ma81ria

Uppsala, Sverige

5.0

Ma81ria

Verifierad

Toppsäljare

554 omdömen

Läs omdömen