Beskrivning

Sminkspegel med LED-belysning och 10x förstoring. Spegeln har tre olika ljuslägen: varmt ljus, naturligt ljus och vitt ljus. Den har även en inbyggd batteribank som gör att du kan använda den utan att behöva ansluta den till ett uttag. Spegeln är perfekt för att applicera smink, raka sig eller bara för att se bättre i spegeln.

10 x upplyst förstorande sminkspegel: 9 tum i diameter, hydraulisk höjdjustering sminkspegel, höjden kan justeras fritt mellan 15 till 18 tum (38 cm - 47 cm). Tillverkad av högkvalitativt stål, med utmärkt utförande och elegant design, ytan är behandlad med flerlagers galvanisering.

? FÖRBÄTTRAD SPEGEL MED LJUS: En kombination av en platt spegel och en spegel med 10x förstoring, ger den dubbla spegeldesignen den bästa betraktningsvinkeln. Spegeln är ansluten till fästet med gångjärn, så att den fritt kan rotera upp och ner 360°. Den är gjord på ett moderiktigt sätt, 10 x förstoringsglas med ett avstånd på 10-15 cm

? Sminkspegel med ljus: upplyst sminkspegel för högkvalitativ LED på skrivbordet, belysning upp till 800lux, färgåtergivningsindex över 95, ger en stabil och mjuk antireflex ljuskälla, återställer verkligen hudfärg och makeup i solljus. Den kan växla mellan 3000K / 4000K / 6000K färgtemperaturer med en knapp och nedtoning för att hitta bästa ljusstyrkan.

? Smart Touch Switch: Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur. Ingen lämnade 30 minuter efter den automatiska avstängningen, lång steglös dimning. Slå på strömmen, kom ihåg belysningsinställningarna du använde förra gången,

Objektnr 643 817 890

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 6 okt 21:01

TUSHENGTU Sminkspegel med LED-belysning och 10x förstoring. Litium-Batteri

Pris

299 kr

_xtian_

Malmö, Sverige

5.0

_xtian_

Verifierad

79 omdömen

Läs omdömen