Beskrivning

STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC XBOX - 80502.206.UK

Star Wars: Knights of the Old Republic (KotOR) är ett datorrollspel till Windows och Xbox från 2003, utvecklat av BioWare. Aspyr har även utvecklat en version för Macintosh. Spelet är baserat på Stjärnornas krig och utspelar sig 4000 år före händelserna i filmerna. En uppföljare kom 2004, Knights of the Old Republic II - Sith Lords. Spelet är ett rollspel där spelaren skapar sin egen karaktär och genom sina handlingar och ord driver närmare den mörka eller den ljusa sidan. Spelarens val har inverkan på hur andra karaktärer bemöter henne eller honom och hur uppdragen utförs.

Darth Malak, en Sith-lord och Darth Revans före detta lärling, har släppt ut en Sith-armé mot Republiken. Malaks anfall har lämnat Jedistyrkorna utspridda och sårbara; flera Jedi-krigare dog i slaget medan andra svor trohet till Malak.

Spelet börjar med att spelarens karaktär (som spelaren väljer kön och ansikte till) vaknar ombord på "Endar Spire" ett av Republikens skepp som attackeras av Malaks styrkor. Hon eller han stöter på Trask Ulgo, en av Republikens soldater, och tillsammans försöker de fly från skeppet. Trask dör dock när han slåss mot Darth Bandon, Darth Malaks lärling i ett försök att ge karaktären tid till att fly. Karaktären kontaktas av Carth Onasi, rymdskeppets kapten, som berättar att ni två är de sista överlevande besättningsmedlemmarna. Efter att karaktären lyckats ta sig till utrymningskapslarna flyr hon eller han och Carth från skeppet.

KOMPLETT I BOX

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektnr 647 552 370

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC XBOX

399 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 640 omdömen

Läs omdömen