Beskrivning

Kassett:
Region: (PAL) NUS-NBKP-EUR
Språk i spelet: Engelska
Övrigt: Normalt bruksskick
Rengjord in och utvändigt, stiften är som nya.
Spelet startar utan problem (skicket på din konsol har givetvis betydelse)
Eventuellt batteri är kontrollerat och håller minst 3V.

Se bilder för din egen bedömning, om du önskar fler bilder skicka ett meddelande.

---------------------------------------------
Information:

Alltid 30 dagars garanti om inget annat nämns i annonsen.

Alltid 14 dagars öppet köp.

Vid önskemål kan vi ändra fraktsätt, kontakta oss vid vunnen aktion/köpt objekt innan den är betald för dina alternativ.

Köp mera och spara på frakten! Vid frågor om hur samfrakt fungerar, tveka inte på att kontakta oss!

Gäller annonser med konsoler:
Vid visningsbild (bild 1) används linjedubblare för demonstration av konsolen. Vid vissa tillfällen kan även bilden photoshopas; enbart i syfte för att att ge en rättvis fokus skärpa mellan tv och konsolen, samt rättvisa färger och kontraster.

---------------------------------------------
Konsumenten accepterar följande villkor och föreskrifter:

§1
Genom att placera ett vinnande bud alternativt nyttja "Köp nu" definieras "köparen" som konsument och Traderabutik en Retrospels_Kompaniet som näringsidkare.

§2
Vid vunnen aktion eller köp nu är konsumenten bunden till att verkställa affären enligt annonsensbeskrivningens föreskrifter.

§3
Konsumenten skall erlägga finansiella medel till näringsidkare senast 72 timmar efter avslutad auktion/köp nu.

Näringsidkaren kan under uppgörelse med konsumenten negligera §3 1 stycket för uppskjuten debitering. Denna uppgörelse skall ske och godkännas av näringsidkare skriftligt i Traderas meddelande funktion innan placering av bud/köp nu.

§4
All konversation, samt eventuella uppgörelser mellan näringsidkare och konsument sker i Traderas meddelande funktion; annonsobjektets tråd.

§5
Näringsidkaren garanterar funktion av objektet om inget annat omtalas i annonsbeskrivningen. Garantin avser enbart funktion mellan kompatibla och funktionella objekt. Konsumenten ansvarar för att göra sig underrättad om annonsobjektet är kompatibelt med dess utrustning. Icke kompatibilitet mellan konsumentens utrustning och annonsobjektet definieras inte som garanti.

Konsumenten besitter bevisbördan för ett dysfunktionellt annonsobjekt.

Om konsumenten returnerar objektet ansvarar konsumenten för försändelsen, saknat eller skadat gods återbetalas inte. Konsumenten står för returfrakten om näringsidkare och konsument inte kommer fram till någon uppgörelse.

Konsumenten skall föra en konversation med näringsidkaren innan eventuell retur.

Vid yttre påverkan; ej delgiven i annonsbeskrivning upprättas §7

§6
Konsumenten har rätt till öppet köp i 14 dagar från avslutad annons/köp nu.

Om konsumenten nyttjar sin rätt till öppet köp skall näringsidkare meddelas innan annonsobjektet returneras.

Kostnaden för returfrakt finansieras av konsumenten som även ansvarar för att annonsobjektet vid returförsändelse inte skadas eller försvinner. Näringsidkaren återbetalar inte försvunnet eller skadat retur gods.

Näringsidkaren återbetalar inte för fraktkostnader eller traderas provision. Provision redovisas av näringsidkaren i samband med returuppgörelsen. Återbetalning sker när näringsidkaren tillhandahållit och granskat annonsobjektet.

Genom att konsumenten bryter förseglingsplasten på annonsobjektet avsäger sig denna rätt till öppet köp.

§7
Vid tillhandahållning av fraktat gods till postombud åtar sig konsumenten alternativt konsumentens bud att granska försändelsen noggrant vid överlåtelsetillfället. Om större yttre påverkan på försändelsens emballage förekommer skall detta dokumenteras på plats hos postombudet, postombudets föreskrifter skall även upprättas av konsumenten.

Om konsumenten tillhandahåller försändelsen genom leverans till önskad postadress skall konsumenten omgående vid yttre påverkan av emballaget dokumentera detta.

Vid uppackning av gods skadat med yttre påverkan skall konsumenten noggrant dokumentera steg för steg av uppackningen.

Konsumenten får inte bryta förseglingsplasten på annonsobjektet.

All dokumentation sker genom fotografering.

Näringsidkaren blir delgiven all dokumentation av konsumenten vid förfrågan.

Reklamation av skadat gods utförs av konsumenten till postombudet tillsammans med all dokumentation. Näringsidkaren kan enligt skriftlig överenskommelse med konsumenten upprätta reklamationen.

Om konsumenten inte upprättar alla stycken i §7 avsäger sig denna rätt för ersättning av skadat gods ifrån näringsidkaren.

§8
Näringsidkaren reserverar sig för felskrivningar i annonsbeskrivningen.

Om en felskrivning påverkar annonsobjektet till en hög grad och denna upptäcks vid sålt objekt besitter näringsidkaren rätten till att avbryta affärsuppgörelsen. Exempel på detta är en felaktig prissättning, fel bilder mot annonstexten har satts på annonsobjektet.

Om en felskrivning påverkar objektet följande och upptäcks av konsumenten efter tillhandahållning av annonsobjektet skall konsumenten omgående kontakta näringsidkaren, konsumenten besitter även bevisbördan. Fel objekt har skickats, objektet är inte det samma som köpts, objektet har inte kompilaten som utges. Näringsidkaren besitter rätten till att erbjuda en uppgörelse men om denna avvisas av konsumenten besitter denna rätt att returnera sitt köp med full ersättning.

Vid eventuell returfrakt upprättas §5 stycke 3

§9
Försvunnen försändelse utan spårbart fraktalternativ återbetalas inte av näringsidkaren. Spårbar alternativ erbjuds och rekommenderas alltid.

Objektnr 639 203 738

Visningar 113

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 28 jul 20:33

Banjo Kazooie

Slutpris

|

199 kr

Auktionen är avslutad

DE-008 vann auktionen