Beskrivning

Nya jeans från Bondelid. Svarta stentvättade. Aningen hög midja. Säljer åt en vän. Hon blev gravid innan hon hann använda dem. Så de är helt nya. Hon brukar ha S. Dessa är storleksmärkt 160. Dom passade henne bra. Så jag lägger upp dom på damkläder. Men eftersom man måste lägga in storlek i auktionen så blir det lite godtyckligt 26"- 27". Men se måtten. 100% bomull, ingen strech. Bredd midja 36cm x2
Innerbenslängd 75cm
Har katt!
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig. Vill du invänta lön eller så? Går självklart bra. Meddela bara så att jag vet.
Samfrakt. Givetvis samfraktar jag, men hör gärna av dig så att jag inte missar det.

Frakt. Kan ibland ta ett par dagar. Beroende på att jag kan vara bortrest via jobbet. Säg till om du har bråttom så försöker jag lösa det. Skickar gärna med spårbart, Posten eller Shenker/DHL beroende på vilket som passar dig bäst. Kan även skicka som brev om du föredrar det, men det är oftast lika dyrt. Tar inget ansvar för ev slarv från Posten med hantering eller frakt. Genom att buda har du godkänt fraktkostnad. Köpare utanför Sverige kan komma att få en högre fraktkostnad. Kan ev, efter överenskommelse avhämtas i Ullared.

Betalning. Funkar fint via Tradera, men om du vill göra en överföring så går det också bra. Hör bara av dig, så mailar jag uppgifter. Om du vill invänta lön eller dyl, så går det bra, meddela bara så att jag vet. Jag har ingen brådska om inte du har det, det är helt upp till dig.
Vinnarmail kommer via tradera. Snälla ange gärna ditt alias vid betalning.
Jag försöker kolla och beskriva så gott jag kan. Men om jag har missat något, eller om det är något annat problem, vänligen hör av dig så får vi försöka lösa saken.
* Tack för att du tittade in! :)

Objektnr 644 680 549

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Fre 27 sep 05:53

Nya Bondelid jeans. Small.

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Slutar om

MinnieF1Mouse

ULLARED, Sverige

5.0

MinnieF1Mouse

Verifierad

Toppsäljare

908 omdömen

Läs omdömen