Beskrivning

Inköpta: 2024

Dessa Eytys Ortega || Boots är perfekta för dig som vill investera i ett par högkvalitativa och stilfulla skor. Som privat säljare kan jag försäkra dig om att dessa boots har använts varsamt och hållits i gott skick. De köptes ursprungligen 2024 och har endast använts under en säsong, och är nu redo för en ny ägare.

Beskrivning:
Till salu är ett par Eytys Ortega || Boots, en stilren och mångsidig tillskott till vilken garderob som helst. Dessa skor är en perfekt kombination av modern design och högkvalitativt hantverk, idealiska för dem som uppskattar både mode och komfort. Notera att detta är Ortega 2-modellen, alltså inte den första generationen.

Varsamt Använda: Skorna har använts under endast en säsong och är fortfarande i utmärkt skick. De har skötts väl och visar minimala tecken på slitage, med mycket liv kvar i sig.

Premium Material: Tillverkade av högkvalitativt läder, de har en slät finish. Läderovandelen är inte bara hållbar utan tillför också en lyxig känsla till din outfit.

Signaturdesign: Med en ren, minimalistisk lågsilhuett är dessa sneakers designade för att göra ett subtilt men ändå kraftfullt intryck. Den ikoniska chunky-sulan ger inte bara en unik estetik utan också överlägsen komfort och stöd.

Komfort & Passform: Den vadderade innersulan ger extra dämpning, vilket gör dem perfekta för långa dagar på fötterna.

Mångsidighet: Ortega-bootsen är otroligt mångsidiga och kan enkelt kläs upp eller ner. Oavsett om du bär dem med jeans, byxor eller shorts, kommer dessa sneakers säkerligen att höja din look.

Hållbar Yttersula: Gummisulan är designad för hållbarhet och har ett texturerat grepp för förbättrad stabilitet, vilket gör dessa skor både stiliga och praktiska.

Objektnr 644 081 836

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Ons 9 okt 09:44

Eytys Ortega || Boots Strlk 46

Pris

2 500 kr

CarlMaxSve

Stockholm, Sverige

Verifierad

5 omdömen

Läs omdömen