Beskrivning

Nike React löparskor i svart. Perfekt för träning och vardagsbruk.

Mycket fint skick på skorna.

Strl 43 (27,5 cm)

Butikspris 1200kr

Nike Legend React är en riktigt bra och lätt bas-sko. Den passar till riktigt många löpare, då den är lätt, mjuk och mycket bekväm att springa i. Skon kan användas till allt möjligt, t.ex. löpturer i det fria, på löpbandet eller vanlig träning på gymmet.

Skon väger endast 235g. och är därför i det lättare segmentet av mängdträningsskor. Det beror inte på att man har sparat på komforten, utan det är den otroligt lätta mellansulan, React, som gör skon så lätt, utan att kompromissa med komforten.

REACT MELLANSULAReact är namnet på materialet i Nikes mellansula, som är en genomtestad och otroligt mjuk mellansula, som ger ett fantastiskt “bounce” till nästa steg. Med React mellansulan är du säkrad en lätt och maximalt fjädrande löparsko, med en god flexibilitet till hela löparturen.

React-mellansulan är i ett massivt skum-material, som ligger i skons fulla längd. Skons hälkappa säkrar en ökad kontroll i landingsfasen. Med React mellansulan blir löpturen bara lite roligare!

Nike Legend React har 2 strategiskt placerade zoner på yttersulan, där ett slitstarkt gummi säkrar optimal hållbarhet samt kontroll från landning till frånskjut.

PASSFORM OCH KOMFORTNike Legend React har en tight passform, med en otroligt lätt överdel med god andningsförmåga.

Hälen på skon är vadderad för att komforten ska vara i topp och för att försäkra sig att skon har ett bra grepp om hälen, så att skon blir stabil.

KORT OCH GOTT OM NIKE LEGEND REACT:Lätt mängdträningssko

Till neutral löpstil

Maximal stötabsorbering

Tight passform

React teknologi

Objektnr 643 020 252

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Mån 30 sep 09:40

Nike React Legend Running skor sneakers träningsskor löparskor

Pris

699 kr

Ömsesidigt_förtroende

Malmö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

441 omdömen

Läs omdömen