Beskrivning

Säljer ett par Icebug vinterskor i svart. Skorna är i bra skick och har använts sparsamt. De är varma och bekväma och perfekta för kalla vinterdagar.

Rejäla och varma vinterskor Sund från Icebug med Michelinsula som bidrar till att ge dig ett bättre och mer stabilt grepp.

Skorna är designade med ett högt skaft som är tillverkat i filtad merinoull från Woolpower och RipStop-textil, som är både slitstarkt och vattenavvisande. För bättre skydd mot väta så impregnera gärna skorna innan användning.

Skorna är designade med ett mjukt fleecefoder som i kombination med isolering av återvunnen polyester gör stöveln varm, även under riktigt kalla dagar, och skyddet runt fotens nedre del håller snö och slask borta. Innersulan är av värmande återvunnen filtad merinoull från Woolpower.

Skorna ger dina fötter komfort och stabilitet, fotbädden är är ergonomiskt utformad i EVA som bidrar till att ge ett behagligt stöd till hela foten.

Färg: Svart
Bred läst
Överdel
: RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik / Återvunnen filtad merinoull från Woolpowers klädproduktion /ProtecPU-mudguard.
Foder: Isolering av 100% återvunnen PET. Bluesign®-certifierad polyesterfleece, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen polyester och färgad med solution dye-teknik
Innersula: Innersula av BLOOM® algae foam och återvunnen filtad merinoull från Woolpower.
Mellansula: EVA med 20% BLOOM® algae foam
Yttersula: Michelingummi

Non-mulesing | mulesing-fri ull

Skick- Avända ett fåtal gånger - se bilderna

Leverans: I återvunnen kartong och impregnerade

Objektnr 648 300 051

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Icebug Vinterstövlar halvhöga Storlek 37,5 Michelinsula

Slutar 27 okt 18:22

Utropspris

0 Bud

750 kr

DeJacs

Ludvika, Sverige

5.0

DeJacs

Företag

Toppsäljare

211 omdömen

Läs omdömen