Beskrivning

Sony WH-1000XM4 är ett par trådlösa brusreducerande hörlurar med enastående ljudkvalitet och komfort. De har en batteritid på upp till 30 timmar och är kompatibla med både Android och iOS. Hörlurarna har även inbyggd mikrofon för handsfree-samtal.

- Inplastad, ny och helt oanvänd. Värd ca 2800 kr nu.
- vid köp nu står jag för frakten :)

- - -

Sony WH-1000XM4 trådlösa brusreducerande hörlurar är branschsledande när det kommer till noise cancelling (ANC) med deras HD-brusreduceringsprocessorn QN1 och tillsammans med Bluetooth Audio SoC känner dessa bluetooth hörlurar av och anpassar sig till musik- och brussignaler.

WH-1000XM4-hörlurarna har en hel del smarta tekniker som ger en smidig lyssningsupplevelse såsom Speak-to-Chat. Med Speak-to-Chat behöver du bara starta en konversation för att pausa musiken. Med en inbyggd närhetssensor och två accelerationssensorer känner hörlurarna av om du har på dig dem eller inte och anpassar uppspelningen för att spara på batteritid. Hörlurarna har även Adaptive sound control funktion som känner av var du är och vad du gör och utefter det anpassar ljudet i förhållande till din omgiving för en ideal lyssningsupplevelse.

WH-1000XM4- trådlösa hörlurar är designade med supermjuka, tryckavlastande kuddar i uretanskum som ger jämnt tryck och ökad kontakt med öronen för god passform. För att kunna avända Google assistant och Amazon Alexa behöver du installera Sony | Headphones Connect-appen.

Batteritid: 30h
Flerpunktsanslutning: Kan parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt
Frekvensåtergivning (Bluetooth-kommunikation): 20–20 000Hz (44,1 kHz sampling)/20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbit/s).

Objektnr 648 615 113

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sony WH-1000XM4 Trådlösa Brusreducerande Hörlurar

Slutar 3 nov 14:53

Ledande bud

820 kr

AliceChains

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 159 omdömen

Läs omdömen