Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick: Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Ingår bara en st Raymarine ST60+ Tridata Instrument Display Unit A22004-P** är ett marin navigationsinstrument designat för att tillhandahålla realtidsdata om djup, hastighet och temperatur, speciellt anpassat för seglings- och båtentusiaster. Den integrerar flera viktiga navigeringsfunktioner i en skärm, vilket hjälper båtägare att fatta välgrundade beslut på vattnet.

### Viktiga egenskaper hos Raymarine ST60+ Tridata (A22004-P):

1. **Djupmätning**:
- Instrumentet ger exakta djupavläsningar, vilket gör att seglare kan undvika undervattensrisker och grunt vatten.
- Den visar djupinformation i antingen fot, meter eller famnar.

2. **Hastighetsmätning**:
- Den mäter och visar fartygets hastighet genom vattnet (Speed ??Over Water, SOW).
- Dessutom kan den visa maximala och genomsnittliga hastigheter, vilket är till hjälp för prestandaövervakning och optimering av rutter.

3. **Sjötemperatur**:
- Enheten tillhandahåller även havstemperaturdata, vilket är användbart för aktiviteter som fiske, dykning och detektering av miljöförändringar.

4. **SeaTalk nätverkskompatibilitet**:
- ST60+ Tridata integreras sömlöst med Raymarines SeaTalk-nätverk, vilket möjliggör datadelning mellan kompatibla instrument och förbättrar navigationssystemet.

5. **Klar LCD-skärm**:
- Enheten är utrustad med en bakgrundsbelyst LCD-skärm med hög kontrast som säkerställer läsbarhet under olika ljusförhållanden, inklusive starkt solljus eller på natten.

6. **Anpassningsbart gränssnitt**:
- Användare kan konfigurera displayen för att visa specifika datakombinationer, beroende på deras preferenser eller situationella behov.

7. **Robust och hållbar**:
- Designad för att motstå marina miljöer, ST60+ Tridata är byggd för att vara vattenbeständig och UV-beständig, vilket säkerställer långvarig prestanda.

8. **Enkel installation**:
- Instrumentet är enkelt att installera och vanligtvis monterat vid rodret eller sittbrunnen för enkel åtkomst.

### Skillnader mellan A22004-P och A22013-P:

Även om båda modellerna (A22004-P och A22013-P) är en del av ST60+-serien och delar många funktioner, kan skillnaderna mellan dem inkludera firmwarerevisioner, skärmförbättringar eller små variationer i anslutning eller kompatibilitet. De exakta skillnaderna bekräftas bäst genom att kontrollera Raymarines officiella specifikationer eller kontakta deras kundsupport för detaljerad produktjämförelse.

Dessa instrument är viktiga för båtägare som letar efter pålitliga och integrerade navigeringsverktyg för att effektivt övervaka deras fartygs prestanda och omgivande vattenförhållanden.

Objektnr 642 834 349

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 27 sep 21:51

RAYMARINE ST60+TRIDATA Instrument Display Unit A22004-P SeaTalk DEPTH SPEED

Pris

3 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

65 omdömen

Läs omdömen