Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Enheter är utmärk skick Även fartkamera varnare installerat värd 399 Kr för båda kontinenterna

Enheter har också fre livstid kort uppdatering i fram framtiden för västra Europa

Förpackningen innheåller:

-390LM
-3st kartor ingår hela Europa senaste version 2025
-hela topo Sverige V6 version
-Nort Amerika 49 citys Senaste Version 2025
-USB-kabel
-bil laddare
-hållare
-Manuel

-4,3 tum-skärm
-Curvy Roads
-Livstidskartuppdateringar
-Logg med servicehistorik
-Bluetooth-teknik

Garmin Zumo 390LM är en förstklassiga motorcykel-GPS med den nya funktionen Curvy Roads som leder dig ut på kurviga och vindlande vägar. Zumo är vattentät, står emot bensinspill och erbjuder livstidskartuppdateringar. Dessutom har GPSen en 4,3 tum-skärm som du enkelt läser av i solljus och kan använda utan att ta av dig handskarna.

Få uttalade köranvisningar och ring hands-free telefonsamtal via ditt Bluetooth-kompatibla headset eller hjälm. Zumo 390LM innehåller en logg med servicehistorik som hjälper dig att hålla reda på vilka arbeten som är utförda och när det är dags för nästa service. Till din GPS får du även med ett bilfäste.

Designad för motorcyklister

Zumo 390LM har en bred pekskärm på 4,3 tum som är lätt att läsa, även i solljus. Dess handskvänliga, intuitiva gränssnitt gör det lika lätt att ange information som att byta växel. Zumo 390LM är byggd för livet på vägarna med ett robust hölje som är vattentätt till IPX7¹ och resistent mot bränslespill och UV-ljus.

Bluetooth

Zumo 390LM har Bluetooth-teknik. Anslut bara din Zumo till din mobiltelefon och ett Bluetooth-aktiverat headset eller hjälm (säljs separat) för att ringa och ta emot samtal under färd. Du kan också ringa intressanta platser via Bluetooth-gränssnittet för Zumo – perfekt för ändringar av resplanen i sista minuten eller ett snabbt stopp för att äta och fylla på bränsle.

Kartuppdateringar under enhetens hela livslängd

Zumo 390LM inkluderar kostnadsfria kartuppdateringar under enhetens livslängd, så du kan dra nytta av aktuella kartor och intressanta platser när du visar rutter.

Funktioner

Zumo 390LM har en inbyggd färddator med kompassvisning. GPSen har som standard en digital bränslemätare. Med den kan du hålla koll på hur många mil du kan åka innan det är dags att tanka. Det finns även en fartbegränsningsindikator så att du vet när du ska minska på gasen.

Objektnr 644 520 609

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 13 okt 12:54

Garmin Zumo 390LM hela Europa 2025+Nord Amerika+Friluftskartan Pro V6+fartKamera

Pris

3 700 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.8

HAPPYBEGAGNAT

Företag

68 omdömen

Läs omdömen