Beskrivning

Två stycken olika 2-pack stora rutiga örngott för terapeutiska kuddar med Hästens klassiska blå-vita rutor i olika storlek på varje sida, från Hästens "Therapeutic Pillowcase" Original Double Check, i utmärkt skick.
Nypris ca. 900-1300 kr/ per fodral (3500-5000 kr)

Öppningen sitter på långsidan och har varken knappar, blixtlås eller snöre, utan det är en vanlig flik, men större, som man viker över. Hörnen på överdragen har två öppningar (så som påslakan vanligtvis har i den övre änden, se bilder i länk) så att man t.ex. kan stoppa in eller ta ut en cylinderformad kudde utan att behöva ta ut bägge kuddarna. (Det funkar dock alldeles utmärkt att ha en "vanlig" stor kudde utan nåt annat. )

Fler bilder och info - kopiera & klistra in:
https://www.thenaturalbeddingcompany.com/shop/bed-linen/pillowcases/hastens-therapeutic-pillowcases-original-4-hastens-original-colours/

Anmärkningar: Ett av överdragen i det paret som ligger till höger på bild 1 har några mycket små gula fläckar på ena sidan (bild 7, 9 och 10).
Fläckarna är som sagt mycket små så på bild 7 är dom nästan omöjliga att se om man inte vet exakt var man ska titta.
Titta på mitten av överdraget, den andra rutan uppifrån vilket är den "grå" som är under den vita rutan och dom är till höger om vecket där överdraget varit vikt, samt pyttelite på den vita rutan, men det syns inte på just bild 7 (dom är för små för att synas) men finns på närbild, nr 10. Bild 9 och 10 är närbilder.
Jag har inte lagt märke till dom förens jag skulle mäta överdragen, så jag vet inte när eller hur dom har hamnat där. Dom är som sagt mycket små och lätta att missa, även när man vet om att dom är där.
Bortsett från det så är alla 4 överdragen i jättefint skick och är varken slitna, utnötta, fläckiga, urtvättade eller missfärgade, och det är bara ett överdrag som har fläckar.

Område: Sovrum
Material: 100% bomull
Färg: Blå, Vit
Mönster: Rutor / "Double check"
Mått: ca. 51 cm x 68 cm

På en skala från 1-10 där 1 är "nytt med prislapp/i obruten förpackning", 2 är "samma som 1 men ingen prislapp/förpackning", och 10 är "bedrövligt skick och praktiskt taget obrukbart" så är detta objekt en 4

När valet ges och det spelar roll om jag skickar med t.ex Postnord eller Schenker så hör av dig och säg till vilket du har valt. Via Tradera så räcker det om du skriver ett kort meddelande t.ex "Postnord, frimärke" eller "spårbart, Schenker", "spårbart, DHL" o.s.v. men skickar du mail eller sms så behöver du lägga till ditt alias och varan det gäller. :)

Precis vad du var ute efter...eller inte alls? Kolla mina övriga annonser för mer varor :)

En tydligare förklaring av skick beskrivningen finns tillgänglig i den s.k. "introduktionstexten".
Gå till mina övriga annonser och expandera texten som är högst upp på sidan, förklaringen är längst ner. REKOMMENDERAS.
Behöver du fler bilder, mått, eller nån annan sort information så hör av dig, det är absolut inget besvär men var SPECIFIK med vad det är du behöver.

OBS! Tänk på följande, Postnords spårbara frakt är INTE försäkrad, försäkringen är nåt man måste betala extra för. Samt att fraktkostnaden att skicka nåt utanför EU kan bli ganska hög.
(Jag fraktar dock inte till Indien)

Jag ansvarar inte för ev. slarv från Postens sida, och jag rekommenderar INTE nån att välja icke-spårbar frakt (frimärken/digitala frimärken).

Objektnr 637 342 218

Visningar 454

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

4 st Hästens "Original Double Check" örngott för terapeutiska kuddar

Pris

1 400 kr

Rena_Rama_Fyndet

Växjö, Sverige

5.0

Rena_Rama_Fyndet

Verifierad

Toppsäljare

2 221 omdömen

Läs omdömen