Beskrivning

Nikon D5000

Från Nikon:

D5000 är en kraftfull och mångsidig systemkamera som ger fantastiska stillbilder och högupplösta D-filmklipp med ljud. Den är otroligt enkel att använda med många automatiska funktioner som hjälper dig att ta de bilder du vill och har en imponerande bildsensor i DX-format och 12,3 megapixel som ger en utomordentlig detaljrikedom. Med den innovativa vinklingsbara LCD-monitorn är det enkelt att fotografera i alla vinklar, vilket ger ett nytt spännande perspektiv på livevisningsfunktionen. Oavsett om du tar stillbilder eller rörliga bilder kan du vända, luta eller vrida monitorn för att ta bilder ovanifrån, underifrån, från sidan eller för att skapa självporträtt. Det stora antalet automatiska motivtyper gör det enkelt att ta skarpa bilder i åtskilliga situationer och med en mängd olika retuscheringsfunktioner kan du förbättra foton i kameran. Med så många kraftfulla funktioner i det kompakta och lätta kamerahuset kan D5000 erbjuda personer som tycker om att röra på sig en enastående möjlighet att ta fantastiska bilder från alla möjliga vinklar.
Den 2,7-tums vinklingsbara LCD-monitorn med nedåtgående öppningsmekanism gör att du enkelt kan ta bilder från alla möjliga vinklar och samtidigt hålla kameran i ett perfekt handgrepp. När LCD-monitorn inte används kan den stängas mot kameran så att den är skyddad.

  • 12,9Mpixel
  • vridbar 2,9" skärm
  • 4 bilder/s
  • Ansiktsprioriterande AF


Levereras med:
- Kamerahus
- Kamerarem
- Batteri
- Laddare

,
Titta gärna in i min butik för passande objektiv eller annat tillbehör! Jag sätter gärna samman ett paket till dig!
,Information:
- Välkommen till en liten web shop på Tradera med fokus på begagnad foto- och kamerautrustning. Vi tror det är bra för alla om den utrustning som tillverkats används på effektivast sätt och går vidare om den inte används!
- Allt begagnat säljes med 14 dagars öppet köp! Du som köpare har 14 dagars ångerrätt från den dagen varan emottages. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten och varan skall naturligtvis vara i sitt ursprungliga skick.
- Betalning bör ske inom 3 dagar, ej avhämtning
- Vi sänder allt spårbart via Schenker förutom mindre artiklar där Postnord anges och då sker frakten via vanliga brev.
- VMB, Ej avdragbar moms
- Titta in då och då eftersom det hela tiden kommer in spännande och nya fynd!

Objektnr 645 370 805

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 26 sep 18:45

Nikon D5000 , Fint hus!

Utropspris

|0 Bud

890 kr

Slutar om

MBO2018

Hallsberg, Sverige

5.0

MBO2018

Företag

Toppsäljare

4 622 omdömen

Läs omdömen