Beskrivning

Bokbeskrivning:
Från att tidigare ha haft sin hemvist i vardagslivet och intimsfären har känslor kommit att få allt större betydelse även i det offentliga livet. ”Kunskapssamhället” är på väg mot ”känslosamhället”. Å ena sidan ställs krav på att vi som människor ska kunna behärska och tygla våra känslor. Vi förväntas att hålla tillbaka s.k. negativa känslor som ilska, rädsla, skam och skuld. Å andra sidan professionaliseras känslolivet i alla möjliga former. Inom vissa yrken förväntas man visa upp känslor som ”säljer” - även om de är konstlade. Bokens syfte är att lyfta fram den emotionssociologiska forskningen.
Om författarnaLars Dahlgren är professor i medicinsk sociologi vid Umeå universitet. Bengt Starrin är professor i socialt arbete vid Karlstads universitet.

För info se bilderna noga, allt syns där, allt kan läsas om man klickar på bilderna och zoomar in, vid annat fall så är det bara att fråga via e-post.
Fraktar alltid med Schenker för att spårning av paket ska vara möjlig, kostar lite mer än vanligt porto, men är tryggare för båda parterna, inget annat fraktsätt tillämpas.
Köparen står alltid för fraktkostnaden, om inte annonsen anges vara fraktfri.
Ansvarar inte för posthanteringen eller de eventuella förseningar som kan uppstå. Lycka till!

Ta gärna en titt på mina andra Auktioner här på Tradera. http://www.tradera.com/auktioner/Stubing

Objektnr 643 333 073

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 07:16

Emotioner, vardagsliv och samhälle

Pris

349 kr

Stubing

Västerås, Sverige

5.0

Stubing

Verifierad

Toppsäljare

204 omdömen

Läs omdömen