Beskrivning

Omslag med lätta bruksspår. Snygg rygg och inlaga som är ren och fin.

Innehåll:

Uppdelningen mellan kvantitativ och kvalitativ forskning är grundläggande och bildar utgångspunkt för en stor del av bokens teman och för hur olika frågeställningar och tekniker beskrivs. Författarna presenterar och diskuterar de flesta metoder inom såväl kvantitativ som kvalitativ forskning. De visar också att man kan kombinera kvantitativa och kvalitativa metoder.

Boken är uppdelad i fyra delar som behandlar följande ämnen:

Del I: Forskningsprocessen
Del II: Kvantitativ forskning
Del III: Kvalitativ forskning
Del IV: Flermetodsforskning (mixed methods research) och andra synpunkter

Företagsekonomiska forskningsmetoder har en praktisk inriktning med många konkreta exempel och passar, genom sin bredd, för både grundläggande och mer avancerade kurser i vetenskaplig metod. Boken vägleder studenter som ska utföra ett forskningsprojekt och lotsar dem genom hela processen: från formulering av forskningsfrågor och litteraturgenomgång till utformning av frågeformulär, dataanalys och presentation av forskningsresultat.

Utmärkt val för dig som läser till ekonom, läser företagseknomi, dylik utbildning eller är allmänt intresserad av företagsekonomi och vill fördjupa dina kunskaper. Att detta är 1:a uppl. spelare mindre roll då grunderna och faktan i boken skiljer sig väldigt lite från senare utgåvor, där något kapitel lagts till samt vissa utökats. Du lär dig samma grunder via dessa böcker med andra ord. Fungerade utmärkt för mig som blev klar med denna kurs förra året.

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektnr 642 901 469

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 28 sep 20:10

FÖRETAGSEKONOMISKA FORSKNINGMETODER Gott skick KURSLITTERATUR PROGRAM UTBILDNING

Pris

99 kr

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

853 omdömen

Läs omdömen