Beskrivning

Brun med blonda inslag. Ca 75 cm lång, vikt ca 270g. Värmetålig upp till 100C, men i min erfarenhet brukar syntetperuker tåla minst 150 så länge man inte håller med verktyget alltför länge. Spännen i hättan för storleksjustering. Liten 4x1 lacefront samt fejkskalp i silikon, så mittbenan går att plocka.

Ej använd eller behandlad på något vis.

Packas i nät eller satinpåse. Det lägre fraktpriset gäller för frakt i påse, det högre priset frakt i kartong.

Tänk gärna på:

- Bilderna är tagna i naturligt dagsljus. Din enhets skärm styr dock hur färger visas, det är omöjligt att lova att färgen som du ser den på bild är på pricken identisk IRL.

- Syntetperuker kan ibland bli statiska efter frakt. Enklast och snällast för att bli av med detta är att försiktigt "borsta" peruken med ett dryer sheet, men du kan också använda t.ex. en klädsteamer (också utmärkt för att förnya peruken om håret blir frissigt), plattång, eller torrschampo.

--------------------------------------------------------------

Betalning sker genom Traderas plattform senast 2 dagar efter avslutad auktion, och jag postar alltid inom en vardag från bekräftad betalning.
För både din och min trygghet skickar jag endast spårbart. Jag rekommenderar att ladda ned Postnords/Mina Pakets app, men du kan också se spårningsnummer på ordersidan så fort jag bokat frakten.

Mina fraktkostnader är alltid lägst möjligt efter mått och vikt. Jag gör inga egna påslag för emballage eller dylikt, och har alltså inte möjlighet att skicka billigare än angivet.

Självklart samfraktar jag!
När du handlat klart, gå in på dina köp och klicka på "begär samfrakt", så uppdaterar jag med korrekt summa under dagen. Har du specifika önskemål om fraktbolag, säg till.

Hör gärna av dig vid frågor!

Objektnr 644 621 663

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 28 sep 15:13

Ljusbrun / guldbrun syntetisk peruk

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Slutar om

Stormkast1

Falun, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

416 omdömen

Läs omdömen