Beskrivning

När jag gör kallrörd tvål får jag ut åtta tvålar per recept. Detta innebär att jag har ett stort lager av tvålar, vilket gör att jag kan skänka bort tvålar till familj och vänner, samt erbjuda dem till försäljning.

Denna handgjorda tvål kombinerar kaolinlera med naturliga oljor för att skapa en skonsam men effektiv lösning för dina hudvårdsbehov. Perfekt för ansikte, kropp och hår, vår allsidiga tvål erbjuder en rengörande och vårdande upplevelse utan behov av ytterligare produkter.

Obs! Undvik tvålen i håret om ditt hår är behandlat, dvs blekt, färgat eller slitet. Blekt eller skadat hår har en annan struktur jämfört med obehandlat hår. När håret bleks, skadas de yttre skikten av hårstrået (kutikulan), vilket kan göra håret mer poröst men också skadat på ett sätt som gör det svårare för vissa produkter, särskilt de med naturliga oljor eller vaxer, att tränga in ordentligt. Produkterna kan därför stanna på ytan snarare än att absorberas.

Användnings- och Förvaringstips:
För att maximera livslängden på din tvål, förvara den på ett tvålfat. Att låta tvålen torka ordentligt mellan användningarna säkerställer en mer hållbar produkt. Varje tvål väger cirka 150 gram (5,2 oz).

Ingredienser:
Förtvålad olivolja
Förtvålad kokosolja
Förtvålad ricinolja
Talg
Vit lera (kaolinlera)
Tallbarrsextrakt
Vatten

INCI:
sodium olivate, sodium cocoate, sodium ricinoleate, sodium tallowate, aqua, kaolinite, pinus sylvestris extract.

Skonsam och vårdande: Vit lera är känd för sina skonsamma och renande egenskaper, vilket gör tvålen idealisk för alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Närande oljor och talg: Kombinationen av olivolja, kokosolja, ricinolja och talg återfuktar och skyddar huden samtidigt som den skapar ett rikt, krämigt lödder.

Svag doft av tall: Tallbarrsextraktet ger tvålen en svag, uppfriskande doft av tall. Det har antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper som bidrar till att lugna och läka huden. Extraktet är också rikt på antioxidanter som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler.

Objektnr 646 363 645

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Handgjord naturlig tvål: talg och vit lera för ansikte, kropp, och hår!

Slutar 30 okt 20:51

150 kr

AETALL.Atelier

Karlstad, Sverige

AETALL.Atelier

Verifierad

61 omdömen

Läs omdömen