Beskrivning

2st Svart Tvål med Olivolja 2x150g.

SVART TVÅL MED OLIVOLJA: Som en 100% naturlig produkt är marockansk svart tvål eller beldi tvål en högalkalisk förfäders 100% naturlig tvål som dök upp för mer än 3000 år sedan och är gjord av olivolja och macererade oliver. Den har en konsistens av gel/pasta. Den används för att ta bort gifter från kroppen och förbereda huden för exfoliering. I marockanska hammam används svart tvål för att rengöra, återfukta och exfoliera död hud.

FUKTAR, MJUKGÖR OCH GER NÄRING TILL HUDEN: Med kombinationen av vitamin A och vitamin E kan vår marockanska svarta tvål återfukta huden. När huden är återfuktad hindrar den kroppen från att producera död hud som kan leda till vissa hälsoproblem. Fördelen med marockansk svart tvål är att exfoliera och återfukta huden, vilket gör den mjuk och slät. När hudstrukturen förbättras ser den friskare och jämnare ut, vilket gör att du kan gå ut och känna dig mer självsäker.

FÖRBÄTTRA DIN HUDSTRUKTUR: Svart tvål är perfekt för att förbättra hudstrukturen. Vitamin E som finns i produkten stärker hudvävnaden och ger den en ren och smidig struktur samtidigt som den ger stor styrka och livslängd. Marockansk svart tvål är rik på vitamin E och rekommenderas starkt för att lindra hudklåda på grund av överskott av död hud och är idealisk för att minska hårväxt.

ANTI-ÅLDRING & DJUPRENGÖRING AV HUDEN: Vår marockanska svarta tvål hjälper till att rengöra huden djupt. Dessutom innehåller tvålen mycket olivolja och olivpasta för att återfukta och effektivt ta bort smink. Vår naturliga tvål är också lämplig för dem som lider av hudproblem och brister. Den är också icke-komedogen. Den höga mängden vitamin A och antioxidanter stödjer tecken på för tidigt åldrande, bromsar rynkor, tar bort död hud samt ökar hudcellernas regenerering.

Objektnr 643 330 396

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 03:40

2st Svart Tvål med Olivolja 2x150g

Pris

150 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

4.9

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

206 omdömen

Läs omdömen