Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: NY, inte öppnat!

Butikspris: 800 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

Permanent smärtfri och effektiv hårborttagning IPL-laserhårborttagningsanordning kan avbryta hårregenereringscykeln, uppnå permanent hårborttagning och jämn hud. Det är skonsamt, säkert och effektivt och kan snabbt ta bort överflödigt kroppshår, vilket gör att du kan bära en bikini med självförtroende.
Ekonomisk och lätt att använda Våra IPL hårborttagningsenheter är enkla och bekväma att använda. Du kan ta bort hår hemma, vilket sparar pengar och tid. Du kan behandla håret när som helst, få effekten av hårborttagning i skönhetssalongen och spendera mindre pengar! Efter 4 veckors hårborttagning med laser växer 75 % av håret långsamt och långsammare. Du kan få slät hud efter 8 veckor.
5 energinivåer och 2 blixtlägen Hårborttagningen har 5 olika energinivåer, 1-5 nivåer. Ju högre nivå, desto starkare effekt kan olika hudkänsligheter uppnå. Två blinkande lägen kan möta dina behov i olika hårborttagningspositioner. Manuellt läge används främst för att ta bort hår på små områden som underarmar, bikinilinje, fingrar och läppar. Det automatiska läget kan användas på större områden med hårborttagning som ben, mage och rygg.
En livslång hårborttagningsapparat Hårborttagningslasern med 990 000 blixtar kan användas hela livet. När du använder den, se till att ansluta den till ett eluttag. Om du inte använder ett batteri behöver du inte köpa ett ersättningsbatteri. Vår hårborttagning är utrustad med en stor LCD-skärm som gör att du kan se all data på ett ögonkast, en tydlig indikation på återstående blixttid.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.

När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 645 080 561

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 25 sep 21:36

FYND! Beizelte IPL hårborttagningsenhet, NY!

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

205 omdömen

Läs omdömen