Beskrivning

USB 3.1 M.2 SSD-hölje Mobilfodral stöder NVME-protokoll till Type-C Solid Metal Extern hårddiskfodral Bärbar telefon SSD

Beskrivning
• NVME Protocol Support: USB3.1 M.2 SSD Enclosure Mobile Case stöder NVME-protokoll, vilket säkerställer snabbare dataöverföringshastigheter och förbättrad prestanda.
• Solid Metal Design av typ C: Kapslingen har en design av solid metall av typ C som är hållbar och tål slitage, vilket gör den perfekt för användning på språng.
• Aluminiumhöljematerial: Höljet är tillverkat av aluminium, som är lätt och kan avleda värme effektivt, vilket säkerställer att din SSD förblir sval och fungerar korrekt.
• Internt SATA-gränssnitt: Kapslingen har ett internt SATA-gränssnitt, som är kompatibelt med de flesta bärbara datorer och datorer, vilket gör det enkelt att använda och överföra data.
Föremålsbeskrivning:
Trippel värmeavledning, förläng SSD-livslängden - Den tredubbla värmeavledningsdesignen hos NVME-höljet ökar kylningseffektiviteten med 40 %, vilket skyddar M.2 SSD från att avbryta överföringen eller sakta ner på grund av hög temperatur, vilket är fördelaktigt för att förlänga livslängden av M.2 SSD.
Stabil och robust struktur - Den interna strukturen på det externa SSD-höljet är kompakt, och det yttre skalet är gjort av tjock aluminiumlegering, vilket ger en säkrare miljö för din M.2 SSD och data.
Lättvikt - Ultratunn extern hårddisk, liten nog att bära i fickan, skal av aluminiumlegering och matt yta stöder starkt skydd
Bred kompatibilitet - Extern hårddisk är lämplig för Windows, PC, Mac, Desktop, Laptop, MacBook, Chromebook, Xbox One, Xbox 360 och fler enheter
Specifikationer
Stöder hårddiskkapacitet - 4TB
Paket - Ja
Internt gränssnitt - SATA
Boettmaterial - aluminium
Storlek - 1,8"
Varumärke - NoEnName_Null
Ursprung - Kina

Objektnr 645 576 276

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 30 sep 12:04

USB 3.1 M.2 SSD-hölje Mobilfodral Stöder NVME, 10 Gbps

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

natron

Bålsta, Sverige

5.0

natron

Verifierad

Toppsäljare

2 223 omdömen

Läs omdömen