Beskrivning

Bärsele från Najell av modellen Rise.

Snygg svart färg (Jet Black) med detaljer i turkost. Ovala former skapar ett snyggt mönster i mesh. Jag upplever att den är lätt att matcha till kläder, passar både på skogspromenaden och på fest!
Väldigt skön att bära i. Vi köpte först en Babybjörn, men vi upplever Najell Rise som väldigt mycket mer bekväm och smidig. Mjuk men ändå stabil. Enkel att klä på och ta av.

Säljes med originalkartong & manual

Text från Njell:
”Najell Rise tar bärandet av din bebis till nästa nivå. Med Minimalt med inställningar och maximal komfort. Det har det aldrig varit enklare att få ditt barn i den perfekta positionen varje gång. Du kan enkelt byta positioner och bärare utan några komplicerade ändringar och inställningar, oavsett om du bär i inåtvänd position, framåtvänd position eller på ryggen. På så sätt kan du ta på dig bärselen med bara en hand.
- Minimalt med inställningar - maximal komfort. Tre bärpositioner, inga komplicerade inställningar
- Justerbar frontpanel för den sittställning som passar ditt barn bäst. Tre bärpositioner, inga komplicerade inställningar
- Nyfödd upp till 15kg”

Huvudtyg: 100% polyester

Nypris: 1599 kr

Skick: Mycket fint skick! Inköpt från Najells webbshop i vintras. Använd till ett barn. Säljes pga. Att vi vill byta till en sele med ”höftplatta” nu när vår bebis passerat 1 år. Ser överlag inget att anmärka på. För den petiga köparen så finns följande slitage orsakad av normal användning. Små små märken finns på spännena i plast. Ytterst lite nött i tyget på några ställen. Med lite nött menar jag att det finns lite textila fiber som lagt sig ovanpå grundtextilien. Tvättat en gång enligt tvättråd i tvättpåse och parfymfritt tvättmedel.

Läs mer här:
https://najell.com/sv/p/najell-rise-jet-black?country=se&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=p-se-shopping-brand&gad_source=1&gbraid=0AAAAADDwcX0I05fx9deAkCJIfVqddx81d&gclid=CjwKCAjw6c63BhAiEiwAF0EH1KTo5OAKFfdTsYTN6mbGjlIsWUXxQQarvXYUI_pfjiWFABRIBzfuqxoCtPAQAvD_BwE

___________________________________________________
Se gärna mina övriga auktioner. Samfraktar givetvis gärna. :)
___________________________________________________
BETALNING
Betalning sker inom 3 dagar efter avslutad auktion via Tradera (Swish/PayPal/kort/etc).

FRAKT?Vänligen notera att jag som säljare inte kan ta ansvar för postens slarv.

ÖVRIGT?Inga rökare i hemmet. Allergivänlig hund finns.
Har du frågor eller vill se fler foton? Välkommen att skicka ett meddelande! :)

Objektnr 645 852 304

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 22:19

Bärsele Najell Rise - Jet Black

Utropspris

|0 Bud

1 099 kr

Slutar om

HannaGrannDalrot

Växjö, Sverige

4.9

HannaGrannDalrot

Verifierad

Toppsäljare

112 omdömen

Läs omdömen