Beskrivning

Oanvänd i orginalförpackning

Beskrivning

Mjukt varmt ljus och sänglampa?- Nattlampan skapar en mysig och inbjudande atmosfär med ett mjukt, flimmerfritt ljus som inte skadar ditt barns ögon. I varmt läge, tryck länge på toppen för att justera ljusstyrkan från 20 %-100 %. I RGB-läge kommer 8 RGB-färger automatiskt att växla för att ändra, kort beröring för att fixa den färg du vill ha.
Touchkontroll?- Kort beröring två gånger för att slå på/av nattlampan. Tryck länge på toppen för att justera ljusstyrkan (endast i varmt läge) eller låsa färgen (i RGB-läge). Kort touch för att ändra 4 RGB-lägen (i RGB-läge).
Fjärrkontroll ?- Du kan använda fjärrkontroll för dimning, färgändring och timerinställning (30/60 min). Du behöver inte komma ut ur sängen och oroa dig för att snubbla över på natten.
???4 RGB-lägen och 30 belysningseffekter?- 4 Nya designade RGB-lägen kombineras med 30 olika ljuseffekter, 7 enskilda RGB-färger att välja mellan, vilket kan skapa en trevlig atmosfär för din romantiska middag, aktiva fest och varmt hem. Barn älskar regnbågsfärger som lockar och gör dem lyckliga.
?2 500 mAh uppladdningsbart batteri?- Nattlampan använder ett uppgraderat 2 500 mAh laddningsbart batteri än andra, med längre arbetstid och oroa dig inte för att ladda varje dag. Touch-lampan kan användas i 14-130 timmar på en enda laddning. Laddningstiden är cirka 3-4 timmar.

Objektnr 644 705 352

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 11:39

NY Nattlampa LED med fjärrkontroll

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Slutar om

Jonny1989

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

47 omdömen

Läs omdömen