Beskrivning

Sista bilden är lånad då jag inte finner nån bild där den hänger . Finns naturligtvis små repor men inget dom stör. Den har ändå några år på nacken, tror den är från 80 eller 90 talet . Har inte varit uppe på några år ,men fungerade då vi tog ner den. Metallen är guldbronsfärg. diameter ca 50 cm. Gladkuporna diameter ca 17 cm. Metallramarna till kuporna cs 19 cm i diameter .stående på bordet mäter jag från bord till men inte med ringen där kedjan fästs till34 cm då kuporna sitter på . Utan kupor ca 27,5 cm plus krdjsn och takkoppen som är inställd på ca 53 cm just nu. Den går att minska eller förlänga med befintlig kedja ca 20 cm till. Svårvägd men väger lite över 3 kg . OBS det är en reflex att det ser ut som en stor buckla på armaturen .

Tack Tack för att du är intresserad av mina auktioner, Samfraktar givetvis vid vinst av flera auktioner .Titta gärna igenom dom . Lägger ut i mån av tid . Packar noggrannt . Tar inte ansvar för postens slarv . Är det något ni undrar över fråga , det är ytterst sällan jag inte har möjlighet att svara inom ett dygn . Svarar oftast kvällstid.
Fraktpris är det som gäller inom Sverige , och justeras om det ska skickas utomlands !

Fraktkostnader via Schenker:
1 kg 59 kr
2kg 73 kr
3kg 78 kr
5 kg 95 kr
Tänk på att emballaget också väger. Så räkna med 1/2 till 1 kg extra vikt beroende på storlek av paket

Jag lägger ut allt som blivit över,så det kan dyka upp både det ena och det andra . Leksaker ,porslin ,lampor, tavlor, lite kläder ,smycken . Och snart kommer det läggas ut frimärken igen . Så spara mej gärna som säljare . Mvh Carina

Objektnr 646 971 963

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

3 armad taklampa från Cottex . Fint skick inga skador. Vintage

Slutar 4 nov 21:38

425 kr

cw12

Sollefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

750 omdömen

Läs omdömen