Beskrivning

Säljer en 3-armad / 3 i 1 Taklampa, d.v.s alla tre hänger ihop i ett fat som man sedan hakar på ett takfäste(OBS! Takfästet till fatet saknas,därav priset,det är något för den händige att hitta på en lösning eller använda lamporna var för sig) taklampa i krom / Metall Silver färg med svarta sladdar. E27-socklar med max 40W. Droppformade Lampor är 34cm höga,14,5cm i diameter nertill(är större lite högre upp),Svarta trådsladdar 50cm,67cm och 72cm och lite att ta till/justera med på fatets ovansida.Fatet 30,2cm i diameter,som sagt saknar takfästet(där den ska skruvas/fästas på plats med.Väger närmare 2,5kg.I fint bruksskick,repor förekommer,dock fortsatt blank och fin,bättre rengöring lämnas till köparen att göra, var god granska bilderna för egen bedömning.Den är enkel att installera och passar perfekt i de flesta rum. Mkt vackert helhetsintryck,svårt att få rättvisa bilder.
Jag använder mig av Traderas vinnarmail. Vinsten betalas inom 3 dagar.Djur och rökfri miljö.5kr extra för emballage ingår i fraktkostnaden.
Jag packar väl men tar ej ansvar för postens hantering av paketet.Ok med samfrakt. Var god skicka mail om ni har frågor och funderingar.

Objektnr 644 117 959

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 9 okt 16:17

Taklampa 3-armad / 3 i 1 Modern Design

Pris

195 kr

Ilbar

Jönköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

788 omdömen

Läs omdömen