Beskrivning

"Vintage i silver & svart" Cross Kulspetspenna:
Begagnad men har varit en present som är i princip helt oanvänd - inte en skråma på pennorna, dock behövs nytt färsk bläck till pennorna.

Funktionalitet: Kulspetspennan från Cross är känd för sin pålitliga och smidiga skrivupplevelse. Den använder en kulmekanism för att rulla bläcket jämnt på papperet, vilket minskar kladd och gör skrivandet enkelt och snabbt.Design: Cross-kulspetspennor har en elegant och tidlös design, ofta tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål eller förkromad mässing.Fördelar: Lång bläcklivslängd, inga spill eller läckage, och de är ofta refillbara, vilket gör dem hållbara och ekonomiska.Cross Reservoarpenna:

Funktionalitet: Cross reservoarpennor använder flytande bläck som distribueras via en spets (kallad nib), vilket ger en mjuk och personlig skrivstil. De kan fyllas antingen med bläckpatroner eller från bläckflaskor.Design: Reservoarpennorna har en lyxigare och mer traditionell design, ofta handgjorda och med vackra detaljer i olika metaller, guld eller silver.Fördelar: Ger en elegant, mjuk skrivkänsla och anpassar sig efter användarens skrivstil. Perfekt för dem som vill ha en mer sofistikerad och stilfull skrivupplevelse.

Pensetet kan hämtas upp i Arninge Täby eller i Vaxholm

Objektnr 645 800 368

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 25 okt 15:11

SuperFynd! CROSS Classic penset - kulspetspenna och reservoarpenna i silver

Pris

450 kr

MrModiva

Hägersten, Sverige

5.0

Verifierad

21 omdömen

Läs omdömen