Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: NY!

Butikspris: 950 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

Märke hevenaov
Färg krom
Material Rostfritt stål
Finish typ Borstad
Antal handtag 3

Regnduschsystem utan beslag: det runda regnduschhuvudet är tillverkat av 304 rostfritt stål med lättskötta, kalkbeständiga munstycken och har en ultratunn 2 mm figur. En duschsystem handdusch med 3 munstyckstyper i modern design, olika munstyckstyper kan väljas med en knapptryckning: regndusch, mild massage, kraftfull massage. Mångsidig duschblandare komplett set, det förtjänar du!
Högkvalitativ duschblandare komplett set: duschsystem i krom utan kran har ett snyggt och lättskött duschhuvud av korrosionsbeständig SUS304; handdusch gjord av POM och ABS; 150 cm slang av äkta rostfritt stål, ingen adapter krävs. Anslut slangen till valfri G1/2-anslutning med roterande design så att den inte går sönder, oavsett hur du vrider på den.
Regndusch med höjdjusterbar dusch: höjden på duschstången med dusch kan justeras mellan 70-117 cm, lämplig för personer i olika storlekar; vid duschkranen justerar du höjden, tryck bara in eller ut den översta stången och fäst den. Regnduschen utan kranstång kan vridas 360° och duschytan är bred och jämn.
Enkel installation: duschblandare komplett set (storlek G 1/2) är inte komplicerade att installera och är lämpliga för att ansluta alla varm- och kallvattensystem, tanklösa varmvattenberedare och bubbelpooler. Båda väggfästena är avtagbara, varje väggfäste kan fästas på väggen med 2 skruvar. Om du har några frågor om installationen kan du kontakta oss när som helst via e-post så förklarar vi installationen personligen.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.

När du köper varor av oss bekräftar och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundtjänst är mellan måndag - fredag
Vi svarar på alla meddelanden så fort vi kan.

Objektnr 644 439 067

Visningar 215

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 19 sep 22:27

FYND! Hevenaov, Regnduschsystem utan beslag! NY!

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

slemmy77 vann auktionen

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

221 omdömen