Beskrivning

Helt ny fortfarande inplastad.

Produktbeskrivning


Snabb inflation: GSPSCN har en robust konstruktion med dubbla cylindrar, ett maxtryck på 150 PSI och ett luftflöde på 70 L/min.

LED-ljus: Den portabla 12V-luftkompressorn från GSPSCN är utrustad med ett starkt och hållbart LED-ljus, vilket gör det enkelt att använda eller utföra snabba reparationer i mörker.

LCD digital tryckmätare (med bakgrundsbelysning): Utöver att pumpa luft kan den inbyggda digitala mätaren kontrollera och övervaka däcktrycket. Displayen har bakgrundsbelysning och visar trycket i fyra enheter: PSI, KPA, BAR och KG/CM². Mätaren är förinställd att stängas av vid önskat tryck och har ett mätområde på 0–150 PSI med en noggrannhet på 0,5 PSI.

Avancerad precision: Professionellt kalibrerad för att ge en noggrann avläsning inom 1 % av däckets tryck. Ingen gissning behövs! Den mäter och pumpar exakt från 0 till 150 PSI. Det slutliga trycket blir 0,5–1,5 PSI högre än det inställda värdet för att kompensera för tryckförlust när ventilanslutningen tas bort, vilket ger en mer exakt inflation.

Praktisk på resan: Ta med den lilla luftkompressorn från GSPSCN på bilresan för att enkelt hålla dina däck i gott skick. Det är också en praktisk gåva till familj och vänner.

Objektnr 645 455 005

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 28 sep 19:58

NY portabel 12v luftkompressor för däck madrass kompressor psi

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

370 omdömen

Läs omdömen