Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 3 kg roterande smyckespolerare är lätt att använda och ger utmärkt polering av stenar, stenar, mynt, rena patroner, mässing och mer. Den har en genomskinlig cylinder stängd med en låsspak. Den är perfekt för studio och små smyckesprojekt som att polera guld och silver.

Huvudfunktioner:

-Uppgraderad växellåda,
Uppgraderad växeltransmissionsstruktur gör att föremål kan rulla smidigare i maskinen utan att oroa sig för brott.

-Multifunktionell panel,
Smyckespoleringstrumman har dubbelriktad rotation, 5-nivåjustering och en 10-60 minuters timer. Olika material bestämmer olika arbetstider och hastigheter.

- Stor kapacitet,
Till skillnad från vissa små smyckespoleringshinkar har vår produkt en kapacitet på 3 kg, vilket fullt ut kan möta dagliga behov. Det är inga problem att rengöra flera smycken samtidigt.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 45W

Tidsintervall: 0-60 minuter

Fatkapacitet: 3 kg/ 6,61 lbs Max

Hastighet: 1-steg: 80 rpm, 2-steg: 90 rpm, 3-steg: 110 rpm, 4-steg: 130 rpm, 5-steg: 150 rpm

Ytterdiameter på pipan: Ø 15 x 17,5 cm/ Ø 5,9 x 6,9 tum

Nettovikt: 3,8 kg

Produktstorlek: 15,5 x 23 x 23 cm/ 6,1 x 9 x 9 tum

Förpackningens innehåll:

1 x 3kg kapacitet smyckespolermaskin

1 x tätningsring

1 x paket polerpärlor

Funktioner och detaljer:

-Pålitligt material: Den 3 kg roterande trumman är gjord av tufft polykarbonat med formningsteknik i ett stycke, läckagesäker design och lång livslängd. Den nya växeltransmissionsstrukturen säkerställer jämnare och stabilare drift utan oro för brott.

-Kraftfull prestanda: Denna smyckespoleringsmaskin använder järnpärlor eller stålkulor för att polera ytan på arbetsstycket. Genom att använda principen om centrifugalrörelse kan denna smyckespolerare öka poleringseffektiviteten med 5 till 10 gånger. Den roterande polermaskinen förbättrar specifikationens noggrannhet och ömtåliga form på arbetsstycket, vilket skapar en slät och glänsande yta.

-Flexibel justering: Smyckespoleringsmaskintrumman har en tvåvägsrotationsfunktion, 5 hastigheter och en timer på 10-60 minuter. Arbetstid och hastighet kan justeras efter olika material- och ytkrav.

-Humaniserad design: Tätt designat spänne har bra lufttäthet. Du behöver inte oroa dig för läckor. Botten på smyckesrullmaskinen använder en slitstark gummikudde, som är halkfri, stabil och stötsäker.

-Många användningsområden: Lämplig för ytpolering, fasning, trimning, grovbearbetning, precisionspolering, borttagning av svarta fläckar och finslipning av smycken, stål, järn, koppar, zink, aluminium, magnesiumlegeringsmaterial, etc.

Objektnr 641 282 943

Visningar 193

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

3kg kapacitet smyckespolermaskin, roterande polermaskin, 5-växlad justering

Pris

1 199 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

218 omdömen

Läs omdömen