Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna vertikala luftlösa spraymaskin används ofta i hushållsapparater, hårdvara, säkerhetsdörrar, radiatorer, konstruktion, bildelar, sportutrustning, medicinsk utrustning, aluminium och andra industrier. Allt utbud och kvalitet du kan begära finns här.

Funktioner och detaljer:

-Mångsidig: Oavsett om ditt nästa stora målningsprojekt är inomhus eller utomhus, kommer du att vara redo att ta itu med väggar, möbler, staket, skåp, skjul, gårdar och mer. Lämplig för olika vattenbaserade eller oljebaserade färger, såsom latexfärg, kritfärg, bets, tätningsmedel, fernissor mm. Slangen på 24,6 fot/7,5 m är tillräckligt lång för att enkelt nå alla dina projekt.

- Spara mycket tid: Är du trött på att inte ha tillräckligt med tid? Produktens 650W motor är designad för effektivitet och sprutar snabbare än en rulle eller borste, vilket sparar gör-det-själv-husägare mycket tid. Med en rekommenderad årlig användning på 125 gallon/år och en maximal hastighet på 0,24 GPM ger denna maskin en mjukare spray samtidigt som den uppnår mer konsekventa resultat.

-Justerbar flödeskontroll: Utgående tryck kan justeras genom kontrollventilvredet för att möta dina olika sprutbehov. Flera lägen från 500PSI till 2900PSI. Det kan också spara upp till 55 % på färgkostnader genom att undvika kladdigt färgspill. Den hållbara kolvpumpen sprutar outspädd färg vid högt tryck, vilket innebär att användare kan dra färg direkt från färgspännet.

-Högre än någonsin: Du får ett 517 munstycke och en 11,8"/30cm munstycksförlängning. Våra elektriska upprättstående högtryckssprutor är designade för att utöka din målningsräckvidd och minska trötthet när du sprutar höga, låga eller försänkta områden. Tak, soffits, höga väggar, överhäng, däck och andra ytor som ligger lite utanför målningsområdet är inte längre en utmaning.

- Du behöver inte oroa dig för rengöring: Denna högtrycksspruta för inomhus- och utomhusbruk är lätt att rengöra efter användning. Häll helt enkelt rengöringslösningen med vatten eller lösningsmedel i färgsprutan tills all färg eller fläck har tagits bort. Det är så enkelt! Produkten förser även användare med ett rengöringskit för att ta bort eventuellt damm för bättre resultat och förlänga sprutpistolens livslängd.

Produktspecifikationer:

Effekt: 650W

Max utgående tryck: 200 bar/ 2900 psi

Gallon per minut: 1,1 l/min, 0,24 GPM

Sprayområde: 10-12 tum/25,4-30,48 cm

Max spetsstorlek: 0,017 tum/0,04 cm

Produktstorlek: 34 x 27 x 41 cm/ 13,38 x 10,62 x 16,14 tum

Nettovikt: 7,3 kg

Vanliga frågor:

F: Hur ställer jag in det?
S: Anslut först slangen till sprutpistolen. Ta bort det röda locket och anslut slangen till sprutan. Dra åt ordentligt. För det andra, vrid pistolens avtryckare till låst läge. Lossa munstycket och skyddsenheten. För det tredje, vrid tryckkontrollvredet till den lägsta inställningen.

F: Hur börjar jag spola?
S: Stäng av strömbrytaren och anslut sprutan till ett jordat uttag. Separera de små stråna från de stora stråna. Rengör avloppsröret och placera det i en soptunna. Doppa halmen i vattnet om du sprayar vattenbaserade material eller i sköljlösningen om du sprayar oljebaserade material. Vrid Prime/Spray-ventilen till Prime-läget och tryckkontrollratten till Prime/Clean-inställningen. Slå på strömbrytaren. Låt vätskan rinna av från avloppet i 30-60 sekunder. Stäng av strömbrytaren.

F: Förvaringsvätska??
S: Ta bort kraftsköljtillbehöret från sugröret och doppa ner sugröret i vatten. Vrid påfyllnings-/sprayventilen till fyllningsläget. Slå på strömbrytaren. Vrid tryckkontrollvredet till inställningen Prime/Clean. När pumpskyddet kommer ut ur avloppet, vrid tryckkontrollvredet till lägsta inställningen och stäng av strömbrytaren. Ställ in påfyllnings-/sprayventilen att spruta och installera ett inloppsfilter på sugledningen för förvaring.

Objektnr 639 776 841

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

650W 200 bar 1,1 L/min vertikal högtrycksspruta för inomhus och utomhus

Pris

2 729 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

218 omdömen

Läs omdömen