Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Utjämningshjul – justerbara för verkliga livet.

Huvudfunktioner:

-Våra snygga nya handtag låter dig finjustera höjden på varje hjul. Konsekvent positionering?

- Varje stolshjul är utrustat med gummikuddar, vilket gör att du kan säga adjö till utrustningens vibrationer och gör din arbetsplats säkrare än någonsin.

-Med 360-graders svängbara hjul har det aldrig känts så bekvämt att flytta redskap med lätthet. Din rygg kommer att tacka dig.

-Våra kontorsstolshjul är gjorda av höghållfasta kolstålplattor och aluminiumfästen. Vi pratar 2 200 pund ren lyftkraft.

-industri? Bostads? Vad du än vill. Dessa kraftiga hjul är perfekta för trähyllor, möbler, skottkärror, handtruckar, arbetsbänkar, rullande verktygslådor, skåp och till och med stängselhjul.

Produktspecifikationer:

Hjulaxeldiameter: 0,38 tum/9,8 mm

Hjulens bredd: 0,98 tum/ 25 mm

Max belastning per hjul: 125 kg/ 275 lbs

Material: nylon

Installationshöjd: 3,22 tum/82 mm

Antal hjul: 4 st

Hjuldiameter: 2 tum/50,8 mm

Produktvikt: 2,95 kg

Produktstorlek: 4,48 x 2,87 x 3,11 tum/ 114 x 73 x 79 mm

Förpackningens innehåll:

4 x 2 tums diameter utjämningshjul

1 x set monteringstillbehör

1 x manual

Funktioner och detaljer:

-Uppgradera ditt höjdspel: Säg adjö till skakiga bord! Våra lättvridbara handtag låter dig justera höjden på varje hjul för en extremt jämn installation. Dessa hjul är inte bara justerbara i höjdled, de är också livstidsjusterbara.

-Smidiga turer, varje gång: Dessa rullstolshjul har gummikuddar och en robust toppplatta i kolstål för att effektivt absorbera vibrationer. Mattor absorberar vibrationer under utrustningens drift, vilket skapar en säkrare arbetsmiljö.

- Glid som ett proffs: snurra, snurra, rulla. Våra 360-graders svängbara kontorsstolshjul gör att det känns som en promenad i parken att flytta runt. De säkerställer smidig och sömlös rörelse, vilket gör att du kan flytta din enhet utan ansträngning.

- Heavy Lifter Alert: Glöm de tråkiga hjulen. Våra kraftiga hjul kommer med kraftiga kolstålplattor och coola aluminiumfästen. Den infällbara, halkfria stödbasen förbättrar deras styrka och hållbarhet ytterligare. Klarar den 2200 pund? Det stämmer!

-Ett hjul, obegränsad användning: Från köksön till fabriksgolvet, dessa svängbara hjul har dig täckt. De är perfekta för förvaringshyllor, möbler, vagnar, arbetsbänkar, rullande verktygslådor, skåp och till och med bakgårdsportar.

Objektnr 641 879 552

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

4st 125kg/st kapacitet 2 tums diameter svängbara utjämningshjul med handtag

Pris

899 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

218 omdömen

Läs omdömen