Beskrivning

Doft: Olibanum & Sage (Frankincense & Vit Salvia). En varm, söt doft med inslag av kryddor och citrus i kombination med örtig Salvia. De båda kända för sina renande och avslappnande egenskaper i en fin kombo. Röken från salvia sägs ha en mycket lugnande, balanserande och renande effekt. Salvia är en traditionell medicinalväxt bland urinvånarna i Nord och Sydamerika och används i ritualer där röken sägs rena och skydda mot negativa energier och andar. Frankincense är helande, renande och skyddande. Frankincense är ett naturligt harts, också känt som Olibanum. Detta underbara väldoftande harts kommer från det afrikanska trädet Boswellia Carterii och har använts i årtusenden vid ceremonier världen över för rening och till att locka till sig positiva energier. Grundande och skänker trygghet samt spirituell och själslig kontakt. För t.ex. högre medvetande samt yoga och meditation. Handgjord i Argentina av naturligt olibanumharts, Vit Salvia, tall och salt. Fastsatt ihop med ett växtbaserat bindemedel. 100% vegansk, ekologisk.

Säljes per 1 styck förpackning om 8 stycken rökelsebollar.

Brinntid:Brinntid för en rökelseboll är cirka 20 minuter. Sagrada Madres Bombitas skapar en mer intensiv rökridå vilket passar bäst att använda sig av vid utomhuscermonier. Använd med fördel vid utomhusyoga (eller väl ventilerade lokaler inomhus) eller vid retreats till ritualer och ceremonier för en fördjupad kontakt och rening.

Hur du använder: Tänd bollen och låt den brinna lite. Elda ej på för mycket, det räcker att låta den glöda lite. När du ser en fast glöd så blåser du ut den/skakar den. Placera den i en rökelsebrännare eller behållare/fat anpassad för rökelse. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Sagrada Madre.
Sagrada Madre betyder "Helig Moder" (Pancha Mama) och detta namn speglar hur de behandlar jordens resurser. Det är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Argentina.Förutom träkol använder Sagrada Madre en doftfri fruktbaserad biomassa som förbränningsmedel. Varje år slängs över 100 ton fruktbiomassa från industriell bearbetning såsom juicetillverkning. Istället för att låta dessa material gå till spillo, återanvänder Sagrada Madre dem effektivt i deras rökelser. En 100% unik naturprodukt, handgjord i Argentina av pulveriserade örter, hartser (kåda) och blommor, ihop med ett växtbaserat bindemedel. Alla varianter av Sagrada Madre rökelse är noggrant förpackade i attraktivt naturligt förpackningsmaterial för att skapa så liten påverkan på miljön som möjligt.

Objektnr 637 089 765

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sagrada Madre - Premium Bombitas, Olibanum & Salvia rökelsebollar

Pris

99 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 070 omdömen

Läs omdömen